sourze.se

Hånet av Perelli

Ser Perelli ut som en transvestit med ett konstlat leende?

Småler när jag ser att en norsk schlagerartist hånar Charlotte Perelli. Han tycker hon ser ut som en "transvestit" och har ett "oäkta leende!" Jag skrev en liten sammanfattning om vad jag tyckte om låtarna som lekman, när Charlotte var med och vann bland Sveriges bidrag till schlager - EM.

Jag hade ungefär samma åsikt som Åge, men fick inget gehör för min idé då. Därför blev jag rätt paff, när jag märkte att jag inte är ensam om min bedömning.

Den norska artisten heter Åge Sten Nilsen och han kastar skit på låten "Hero" och även på Charlotte. Han funderar över om hon är en människa eller en docka? Han tycker att låten framförs, som om hon vore en maskin. Han jämför med en norsk dragshowgrupp. "Hon ser ut och låter som en transvestit", säger han.
Han tycker även att hon ser plastikopererad ut och påminner om en Barbie-docka.

När jag såg Charlotte Perelli framföra sin låt "Hero" tyckte jag att det var fruktansvärt konstlat, plastigt och Charlotte såg verkligen ut som en Barbie i sitt silvriga korsettfodral till klänning, ett otroligt konstlat kvinnoideal. Inte samma kvinna som vann schlager- EM 1999.
Då var hon jättevacker!

Inte konstigt att vi kommer längre och längre bort från vår sanna natur som kvinnor. Nu kan man banta sig till "Charlottes kropp" i senaste kvinnotabloiderna.

Det finns en tjej på mitt IT-café, som snart har bantat bort sig helt.


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 09 maj 2008 12:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: