sourze.se

Pissa i guldpotta?

Är det vad de giriga gubbsen/kärringarna med konton i skatteparadisen ser fram emot att få göra när de blir gamla?

Idag betalar de inkompetenta infantila kommunpolitikerna för åldringsvård med våra skattepengar. Och det ska vara billigt, billigt, så billigt att det helst ska vara gratis. Därför vinner de snuskigaste bolagen förhandlingarna gentemot de seriösa. För de korkade politikerna tar inte reda på vad det är för företag de anlitar att ta hand om de äldre i kommunen. Bara det är jävligt billigt. Inte bra! Bara billigt!

Att dessa sunkiga bolag skickar sina vinster, som de vrider ur åldringsvården som en gammal trasa, till käcka oåtkomliga skatteparadis, har våra politiker ingen aaaaaning om! Om journalister kan ta reda på vad som döljer sig bakom dessa flotta marmorerade kontor i Östermalms fashionabla kosingkvarter, borde politiker, som anser sig vara så duktiga och minsann kompetenta, också ta reda på vem de gör affärer med för våra skattepengar.

Om politikerna fortsätter att inta rollen som dumma strutsar, kommer det inte att finnas åldringsvård för de mindre bemedlade om ett decennium, det som blir kvar är dyrbara privata åldringshem, enbart till för de giriga gubbarna och kärringarna som roffade åt sig våra skattepengar och plöjde ner dem i ogenomträngliga svarta bankparadis. Dessa gubbar och kärringar kommer att kunna pissa i guldpottor! Vad vi andra får att pissa i, ja gissa en gång?


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 27 apr 2008 22:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: