sourze.se

Sex, porr och maktbegär!

Porr fascinerar mig! Jag vet att jag borde tycka att det är hemskt och det gör jag, men ändå är jag nyfiken.

Jag har alltid undrat vad som får människor att göra olika saker. Varför har de till exempel sex? Och varför har de ibland sex på de mest perversa sätt och filmar alltihopa? Och varför tittar folk på det? Och hur kommer det sig att jag också tycker att det är spännande och intressant, trots att det rent sexuellt är fruktansvärt motbjudande och förnedrande? Samtidigt som jag äcklas av hela konceptet och äcklas av mig själv eftersom jag tycker att det är spännande så är jag samtidigt nyfiken. Jag förstår det inte och det är extremt. Det gör mig väldigt nyfiken!

Länge trodde jag att porr bara var ett sätt för ensamma män att få någon form av kvasisexuell upplevelse. En upplevelse av fysisk närhet helt utan att få någon fysisk närhet. Men ju mer jag har tagit del av olika porrsammanhang och ju mer som jag läser om olika porrsammanhang desto mer börjar jag tvivla på att det förhåller sig så. Porr har nog nästan ingenting med verklig sexualitet att göra. Porr är nog bara en pervers form av makt som utövas av de inblandade och som åskådaren upplever. Av att titta på förnedrade kvinnor får män utlopp för sitt maktbehov eftersom de i alla fall kan förnedra kvinnorna. De kan hitta någon att trampa på så att de i alla fall har fått någon att känna sig mindre än de är.

Det är alltså ett utlopp för en maktlöshet som skapas av att männen inte har modet och energin att ta makt över sina egna liv och hittar ett annat forum där de kan få utlopp för sitt behov av makt. Det är med andra ord ett perverst fenomen skapat av patetiska, maktlösa stackare till män som bara kan känna sig nöjda med sig själva genom att förnedra någon annan. Männen har en tom själ och en icke-existerande självkänsla och måste därför ta till extrema och pervers sexualitet för att försöka temporärt fylla det där tomrummet som finns i deras inre.

Så fort jag kom på den tanken uppfattade jag det som en insikt och min nyfikenhet för porr försvann. Jag hoppas att den har försvunnit för gott och att jag slipper känna mig nyfiken på all den här förnedringen som försigår för att människor ska få utlopp för sina perversa lustar skapade av deras inre tomhet och deras bristande självrespekt.

Låt oss hoppas att denna vedervärdiga företeelse försvinner och ni som fortfarande tycker att porr är spännande, känn er inte attackerade. Jag försöker attackera företeelsen inte människan. Jag dömer inte dig, men jag tror att du lurar dig själv om du håller på och tittar på porr för att uppfylla ditt maktbehov! Ta makten över ditt eget liv istället för att försöka må bättre genom att titta på när någon man förnedrar en kvinna!


Om författaren

Författare:
David Böhlmark

Om artikeln

Publicerad: 28 feb 2008 10:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: