sourze.se

ZNET - klassiskt forum för debatt

Här återfinns fler av våra tyngsta journalister och skribenter. Allt genomsyras av saklighet, argument och djup - en befriande kontrast.

Detta är helt enkelt en information om en ovärdelig sajt för alla som vill få ett fördjupat och mer oberoende perspektiv på de stora frågorna. Förutom nedan citerade George Monbiot skriver bl.a. Robert Fisk, John Pilger, Noam Chomsky, Howard Zinn och vår egen America Vera Zavala. Och väldigt många fler från hela världen.

Sajten lovordas av många, så här skriver t.ex. George Monbiot krönikör i The Guardian mm:

"Whenever people ask me where they should go to find out whats really happening in the world, I direct them to ZNet. For me its the starting point in the great global conversation which the internet permits. The only hope we have of countering the 24-hour propaganda produced by people such as Fox News and Clear Channel is to develop our own media, and Z Communications does it better than anyone else. I would be devastated if Z went down."

Adressen är: Länk: zmag.org

Mycket nöje


Om författaren

Författare:
Magnus Stenson

Om artikeln

Publicerad: 08 feb 2008 16:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: