sourze.se

Mindre betyg mer kommentarer, tack!

Kikar helst inte men kan inte låta bli...

Har en tid studerat det som står i övre högra hörnet på plattskärmen, alltså när jag läser Sourze. Jag har iaktagit och irriterats över detta fenomen.

Betygsätta någon annan! Hur konstruktivt är det för skribenten? Om detta är en tidning som läsarna själva skriver borde upplägget också gagna skribenterna. Att då sätta betyg, hur avvägt blir det i förhållande till hur du skriver? Eller är det ämnet som renderar ett visst betyg? Ju mer jag funderar desto mindre klok blir jag på övre högra hörnet.

Lite längre ner om man skrollar lite på min lilla skärm hittar jag något som är guld! Ja det glimmar till ibland faktiskt och jag menar förstås kommentarerna. Här finns en viss chans att få lite feedback.

Fast, ok, ibland är det riktiga bottennapp med gliringar
samt personangrepp. Dock kan kommentarerna ta ordentlig fart och utmynna i debatter. Ibland bra debatter som handlar om artikeln och andra gånger helt nya spår.

Alltså varför betyg? Om det ska kunna sättas betyg så borde minst en kommentar per betygsättare vara nödvändig för att betyget ska räknas!


Om författaren

Författare:
Paul Johansson

Om artikeln

Publicerad: 15 jan 2008 16:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: