sourze.se

Oseriös reklam för Arn

Nu tror ni säkert att jag ska recensera Arn filmen "Tempelriddaren", men där tog ni fel!

Nej, jag ska inte se filmen, men något jag ändå irriterar mig på är att: Filmens budget beräknas till 210 miljoner kronor - borde man då inte kunna förvänta sig - eller kanske till och med kräva - att de satsar lite på reklamen för filmen också, och inte slarvar? Det är ju ändå reklamen som ska locka till köp av en vara, men när den inte lever upp till kraven - köper man den då?

Ni har säkert sett dem - stora, reklamplakat, som ser påkostade ut, men i själva verket är det bara slarv. Titta på bilderna en gång till, och se om ni ser vad som är fel...

Felet är att det står "TEMPEL RIDDARARNA" och inte - som det korrekta skulle vara - "Tempelriddarna" som ett sammansatt ord. Kostar en film 210 miljoner anser jag att man borde göra en seriös och riktig reklam också.


Om författaren

Författare:
Maria Sågå

Om artikeln

Publicerad: 03 jan 2008 16:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: