sourze.se

Jul utan att säga hejdå

Den 6 dec åkte Rebellrobbans son till Thailand. Där stannar han till nyårsafton. Sonens mamma och farföräldrar fick träffa honom innan, men Rebellrobban nekades.

Det är dags att skriva om Rebellrobban igen. Pratade med en ledsen och nedstämd Robban som inte fått träffa sin son innan jul och heller inte vet när han får träffa honom efter jul.
- Den värsta perioden i mitt liv, säger Rebellrobban jag är glad att ha musiken annars tror jag inte jag skulle orka.
Rebellrobban har fått telefontid till sonen varje onsdag kl 16.00 men när han ringer är inte sonen hemma - familjen väljer alltså konsekvent att se till att Robban får ett minimum kontakt med sonen.

En ny advokat jobbar på fallet - men Robban har inga pengar. Rättshjälp kan han få först här socialtjänsten i Farsta gjort en ny vårdplan. En sådan kommer först i januari.
För var och en som följt Rebellrobbans öde - skänk honom en tanke under julen - ge en extra slant när han spelar vid Slussen.
Och om du redan inte gjort det gå in och skriv under namninsamlingen för Robban.

Hör av er till mig ni som har kreativa ideer om hur vi kan hjälpa honom. Jag tror nämligen att kan det bli ett genomslag där kanske det underlättar för andra som kämpar för rätten till sina barn.

Länk: namninsamling.se


Om författaren

Författare:
Anne Skåner

Om artikeln

Publicerad: 17 dec 2007 12:59

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: