sourze.se

Idolfinal 2007: Barbie vs Snövit!

Du fick rätt Billy Butt!

med adress till musikrecensent Billy Butt!

Nu kommer JAG med min amatörmusikrecensentartikel puh! om Idol 2007! "Hey", som en bekant säger när hon smsar;"REVANCH till Marie!"

Revanch - det betyder inte att Marie var bäst!Marie, "Gruppmamman", Marie "som gör som hon vill med sina frisyrer", "som skevar med benen om hon vill" och som "kom ut" som sig själv i Idol i kväll! Grattis Marie! Som en "Barbie" trädde hon fram i vinnarlåten; "This moment"!
Revanch Marie, från alla elaka påhopp, från alla elaka tungor, som påstått att du är en ytlig brud som skämt ut dig i "Big Brother",som inte kan sjunga. Som en "Barbie" beträdde hon tiljorna i segertåget! I sin vita dress, kan man möjligen säga, att hon var "Askungen" - en liten stund! Askungen med bara en sko!

Maries röst var sprucken i vinnarlåten, men det gjorde ingenting, för hon tog hand om alla tävlande som mötte upp, som en riktig "gruppmamma"! Kramades och sjöng, kramades och sjöng! "Man ska aldrig sluta kämpa", är Maries paroll! Och se - hon vann till sist! Hennes avskedsord: "Det bästa som hänt! All kärlek!"

Fin sång och magnifikt Marie! Det var dessutom gratis, att titta på Carolina Gynnings ben, som extrabonus för publiken. Hon var brunett den här gången och bar en kort vit klänning, också hon "Big Brotherbrud" med bravur.

Det viktigaste till sist: Käre, Billy Butt! Jag har ingenting emot dig. Kanske andra, men inte jag. Lyssna nu, för nu kommer slutklämmen från en amatörmusikrecencent.puh! Trots att jag har ont i en tand, fick bedövning i dag, somnade av bedövningen - och vaknade när Idol hade börjat, så kan jag nu ge dig denna recension av Idol 2007!
Tänk om jag fortsatt att sova, vilket fiasko! Jag som pratat så mycket om idolerna!

En flicka mötte en kvinna. Både var jättesöta i sina glitter- och glamourklänningar! Amanda sa, att hon hade vuxit under Idol och att hon var "Grymt tacksam!" Hon skulle bli" Världens lyckligaste Amanda!" om hon vann - och:

HON VAR FULLKOMLIGT FANTASTISK!

Peter sa i början: "Hon får gärna vinna hela skiten!" "Jag behöver bara vara mig", säger Amanda.genialiskt! "Blandning mellan Pippi och Marilyn Monroe" sa Kisti i början av Idol! "Du gör det möjligt!" sa Peter under spelets gång

"Asbra"! var en annan kommentar och JAG säger: "STJÄRNA!"
det har hon iofs varit hela tiden

Amanda "lägger in Amanda i låtarna", som hon själv säger.
Amanda i blått sjunger "This moment". Jag gråter. En fantastisk, trollbindande röst, Amanda! Känns i hjärtat!
En "fin" flicka med slängig gång! Jag blir rörd, bara jag ser henne och hör rösten! "Unchange my heart!" Det gör du Amanda! "Oh, God I love your!", säger Amanda. Jag undrar, hur många som vet varför hon säger så? Jag tror mig veta, men jag säger det inte, av hänsyn till hennes "image".

Inspirerad av Amanda, tog jag fram gitarren och gjorde min bästa version av min egen låt "Sakta flyter tiden, i mitt ensamma rum"! Jag röstade på Amanda. Ringde 099-414 02. Hon svarade på sitt anspråkslösa sätt "Det här är Amanda! Tack för att du röstat på mig! Hej!" "Detta är meningen", sa Amanda - och sjöng med i vinnarlåten!

Hon var inte ett dugg avundsjuk, för det anstår inte denna tös och det anstod inte Snövit heller!

Grattis Marie! Lycka till!

Billy! Livet är fyllt av överraskningar! Men du vet väl- att det är bara 25 procent av mänskligheten som tänker själva!?

Ha det gott tills nästa Idol!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 08 dec 2007 00:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: