sourze.se

Berth Milton - äntligen någon som inte hycklar

Jag tittade på Kvällsöppet på TV igårkväll där porrkungen Berth Milton försvarade sig och sin investering i fotbollslaget AIK - det var ett "halleluja-moment"!

Herregud, jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva en människa i svensk TV som inte är en hycklare! Berth Milton, ägare till Private - porrtidningen - står för vad han producerar och vad det generar, vilket är pengar, som bland annat betalar och köper fotbollspelare!

Vad säger små pojkar som blir tillfrågade om vad de vill bli när de blir stora? "Fotbollsproffs" som Zlatan!
Vad kan det bero på? Är det för att Zlatan kör omkring i en Ferrari? Eller för att han är hyllad och får vara med på TV?Nej, det är säkert bara för att han får spela fotboll!

AIK:s ordförande satt och ojade sig, ville inte på något sätt förknippas med porr. Vilka föreningar är, i mina ögon, mest förknippade med sprit, spel och porr? Just det, idrottsrörelsen. Inte alla, men väldigt, väldigt många, spelare, tränare och supporters är konsumenter av ovanstående påstående. Minns horhus-diskussionen under VM i Tyskland

Det var ett bra "Kvällsöppet" men jag hade gärna velat ha med mer än en i programmet, som inte var hycklare, nu blev det bara Berth Milton!

Ps. "Ack" kelius, gnällde som vanligt i en kostym, han tydligen hade hittat i klädförrådet från Bolibompas midsommarfest, han tyckte att den nya buggningslagen var en katastrof, det enda som är en katastrof är han själv, tycker jag! Akelius ansåg att det var bättre att varje svensk skulle ha en fotboja eller ett chips, som hundar. Han ansåg att vi alla sågs som brottslingar. Problemet Akelius, är att dom som borde ha en fotboja, dessvärre inte vill ha en! Hade alla brottslingar tagit på sig en fotboja hade alla hederliga människors problem varit ur världen, Slut på hot, bomber och skjutningar! Men dom vill inte bli hörda, sedda eller bevakade. Brottslingar vill jobba ifred, förstår du Akelius! Ack, ack! D.s


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 22 nov 2007 11:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: