sourze.se

Marie Picasso kan vinna Idol, men...

"En sak är alldeles klar nu: Marie Picasso kommer antingen att komma tvåa eller vinna. Om hon vinner kommer hennes kompis Linda Rosing att säga Vad var det jag sa, Billy Butt, men - och lyssna nu noggrannt Linda..."

Jag tittade på Idol igen i går kväll 9/11/07 och konstaterar följande: Om Amanda Jensen inte skärper sig kan hon bli utslagen, men hon kommer troligen att skärpa sig och vinna eller komma tvåa. Ja - hon som jag har hela tiden sagt "borde vinna" var inte så bra i går som jag hade förväntat mig, åtminstone inte när hon sjöng disko. Samma gäller för Daniel och de övriga. Marie Picasso var klart bäst, men bara den här gången. Och om hon fortsätter som hon gjorde i går kväll och så länge konkurrenterna fortsätter som de gjorde i går kväll kan Marie Picasso faktiskt vinna… men låt mig tillägga en viktig sak innan Linda Rosing och alla andra Marie Picasso fans pissar på sig av glädje, Marie Picasso är en "sådär" sångerska och hon är bara en av de bästa i ett ganska mediokert gäng. Hon kommer inte att bli någon popstjärna. Sanningen är att jag har svårt att tro att någon i årets gäng kommer att bli stjärna. Amanda Jensen har potential, men det kommer att ta lite mer än en seger i Idol 2007 för att etablera någon permanent musikkarriär åt henne.

Att Christoffer åkte ut var inte så förutsägbart eftersom den som var sämst utan tvekan var Andreas. Karln såg klumpig ut och sjöng disko ungefär som om han vore en ung Christer Sjögren på någon dansbandsscen i Värmland. Trots det är han kanske den av alla som får någon form av kontrakt. Han är den typ som Bert Karlsson skulle finna en plats för i någon dansband.

En sak är alldeles klar nu: Marie Picasso kommer antingen att komma tvåa eller vinna. Om hon vinner kommer hennes kompis Linda Rosing att säga "Vad var det jag, sa Billy Butt", men - och lyssna nu noggrannt Linda - oavsett om hon vinner eller inte kommer Marie Picasso inte att bli någon popstjärna utan hon kommer att leva på det här hon har gjort på Idol så långe hon kan, ungefär som du Linda fortfarande lever på din Big Brother medverkan. Om fem år kommer någon att se Marie på en scen på någon 40- eller 50-års kalas någonstans och alla kommer att säga "Ja ,just det! Var det inte hon som var med i Fame Factory… eller var det kanske… "Sikta mot stjärnorna"? Det blir ungefär ett så förvirrande minne hos publiken.

Tyvärr Marie - jag är ledsen att vara budbäraren av verkligheten, men lycka till i alla fall, du förtjänar en kul stund och jag hoppas du får den, men för Guds skull ge f-n i lipandet och ju mer du tjatar om "det här är den bästa stunden i mitt liv" m.m. så blir du en "b-artist" i ögonen på skivbolagsfolk.


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 10 nov 2007 17:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: