sourze.se

Bok: "Sluten anstalt" av Ulf Nilson - Tack Ulf!

"Jag har läst boken Sluten Anstalt av Ulf Nilson och jag måste säga tack till Ulf. Det var som att få en biblisk uppenbarelse. Eller, jag tror det känns så att se Jesus eller änglar."

Hur byggdes Sverige upp? Nu menar jag efter världskrigen. Vad styrde Sverige? Vilka styrde Sverige och framförallt vad ledde det till? Jag har läst boken "Sluten Anstalt" av Ulf Nilson och jag måste säga tack till Ulf. Det var som att få en biblisk uppenbarelse. Eller, jag tror det känns så att se Jesus eller änglar. Boken beskriver hur SAP växer fram och blir ensamma härskare i Sverige. Hur företagsklimatet blir ohållbart och hur utländska företag inte kan etablera sig i Sverige. Boken bevisar att genom SAP:s politik har Sverige blivit fattigare och fattigare. Genom att ha en gigantisk offentlig sektor kan man kontrollera folk och göra människor beroende av staten. Den tar också upp Wallenbergarnas affärer. Varvsindustrin, tekoindustrin och Volvo tas upp. Berömda politiker och företagsledare granskas. Om du ska läsa en bok, så läs den. Problemet är att den finns bara på adlibris alternativt på nätet. Den ansågs för kritisk och förlagen ville inte riskera att stöta sig med någon


Om författaren

Författare:
Roberth Ström

Om artikeln

Publicerad: 07 nov 2007 10:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: