sourze.se

Speglad av islam

Och kvinnorna ska gå säkra, kvinnorna ska respekteras, kvinnorna ska tas om hand.

Och att långsamt slå sig fri, från rådande fördomar och förtryck, att skyla sig med slöja, för sanningar som går flera tusen år tillbaks, i tiden, att inte vilja visa, främja, sexuella behov hos någon annan än sin man, att till skillnad från så många vara säker i sin religion och trygg I sig själv, att då motta glåpord och oförståelse inlindat i falska omtankar, att behöva slå sig fri från arbetskamrater, klasskompisar, alla dessa människor på gatan, att vara i ett fritt land och känna sig inträngd i ett hörn, att behöva försvara en självklar, tro, att vika undan, böja ned, gå längs väggen, slösa med tid och känslor på folk som aldrig vill inse, att mitt sätt kanske är rätt för mig och mina nära.


Om författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 06 nov 2007 14:21

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: