sourze.se

Har Vimal Kovac ett för stort ego?

Som restaurangägare i Stockholms innerstad har du en slags makt. Men om du tror att den är beständig, har du redan fått en bock i kanten.

Jag som aldrig skulle sätta min fot på vare sig det ena eller andra som finns runt Stureplan än mindre besöka en discodunkande krog med en massa unga, flöjtande och i mina ögon "stackars" barn, tycker att det känns märkligt att det är sådant sug efter att beträda just dina krogar.

Nåja, allt har sin tid. Däremot har du nog bitit dig i svansen om du på grund av "en märklig anledning" portat Ebba von Sydow. Ryktet om vad som orsakat ditt beteende, kommer att springa ifatt dig.

Vi låtsats att anledningen är, att hon råkat hälla ett glas vin över dig i berusat tillstånd. I det fallet bör du ha trovärdiga vittnen och med det menas inte dina bekanta eller anställda. Då menar jag obekanta människor som råkat se det.

Är möjligen anledningen, att Ebba von Sydow inte ville prata med dig och inte "kände" igen dig, är det etter värre. Då har du riktigt klampat runt i porslinsaffären med elefantkliv.

Det kallas mosat ego och då har man ett alldeles för stort ego för att det ska vara nyttigt. Tänk över vad du har att vinna och vad du har att förlora. Ebba von Sydow är inte riktigt vem som helst. Hon är lite av en ikon för många, framförallt unga flickor, och det kan svida i plånboken om hon plötsligt visar vägen till andra restauranger än de som bär ditt namn.

Som sagt, det är aldrig bra med ett för stort ego. Det kan uppföra sig som en bumerang!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 16 okt 2007 15:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: