sourze.se

Sköt han sin sons mobbare?

50-åringen som sköt ihjäl en 15 åring och skottskadade en 16-åring, var det för att gränsen hade överskridits?

50-åringen har en son som är handikappad. Är det ovanligt att dagens 10-20 åringar mobbar de som inte faller dem på läppen? Självklart är inte alla dagens ungdomar mobbare, men alltför många går för långt.

Jag har läst hårresande historier om vad dessa små skitstövlar hittar på. Allt går ut på att förnedra, bespotta och skada det tilltänkta mobboffret så mycket som möjligt. Allt under tiden som skitungarna filmar, antingen med sin mobil eller med videokamera. Därefter lägger grisarna ut det på nätet.

Nu tog pappan fram sitt hagelgevär, laddade det och sköt! Laddade om och sköt igen! Hur kommer det sig att man tar det steget över gränsen? Pappan hade otaliga gånger tagit kontakt med polisen hur många poliser som finns i Rödeby framgår inte, kanske inte en enda med tanke på dagens täckning men de gjorde ingenting.

Pappan anmälde ungdomar för trakasserier och mobbing av hans son och resten av familjen.

Jag kan riktigt se hur ungdomarna skrattade bakom ryggen på pappan. Ungdomarna vet om de kan läsa tryckta bokstäver att i dagens Sverige behöver man inte vara rädd för vare sig myndigheter eller poliser om man är under arton år. Ingen bryr sig!


Nu brast alla länkar och en ung pojke dog, en annan är skadad. Frågan jag ställer mig är hur kan vi ändra på vårt känslokalla samhälle och undvika att ytterligare unga människor skadas för livet eller till och med blir ihjälslagna av sina mobbare. Måste ytterligare fler förälder ta till det absolut värsta tänkbara?

Alla har varit någons baby men vad hände på väg till tonåren?

Anledningen till att polisen inte tog tag i problemet hade varit mycket intressant att få ta del av.

Nu när skotten ljöd över samhället strömmade poliser till från alla håll. Nu fanns det något att ta tag i, som ett lik!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 07 okt 2007 16:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: