sourze.se

Köpa Bonniers kontant! Hahahaha!

Det var de ord jag sa på TV4 nyheterna men efter att tittat på hur mycket Bonniers äger är det revideringsdags.

Ibland säger man saker... Jag stod inför TV4 kameran på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg och fick frågan hur det är att ha ett eget litet förlag.

Jag svarade att det är enbart tack vare allt stöd som jag har fått som jag står här nu. En av alla frågorna var hur jag hade tänkt mig framtiden. Då kom det: Om det går bra så köper jag Bonniers kontant!

Trot eller ej, men jag hade ingen aning om hur mycket de äger i Sverige och att de även har massa företag utomlands.

På bokmässan undrade jag förstrött hur det kom sig att personalen i Bonniers monter hade T-shirts med namnet "Forum" på ryggen. Camilla Läckberg ges ut via Forum Jag trodde på fullt allvar att de samarbetade. Nu vet jag bättre. Bonniers äger även Forum.Hahaha

Idag hörde jag på radio Göteborg att det är dags att lägga ner biografen Palladium. Det kändes lite sorgset men jag vet att det inte går att driva ett företag på "Tack ska du ha" eftersom elräkningar, löner, skatter och annat ska betalas med cash, inte leenden.

När Berga Kungens sal invigdes, en jättebiograf i Göteborg, sa en representant från SF att det inte alls var aktuellt att lägga ner fler biografer eller att SF skulle ha monopol på biofilmsmarknaden. Tjena!

Ja och vem äger SF, jojomensan, det gör Bonniers. Det är en hel del företag som enbart ligger under Bonnier Entertainment. Tuba records är ett exempel, ett av många dotterbolag till Bonnier AB.

Nä, det är bara att glömma bort att jag någonsin skulle kunna köpa Bonniers. Vilket skämt! Hahaahaha...

Fast det hade varit jävligt kul!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 04 okt 2007 16:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: