sourze.se

Nanne - liten på jorden men stor på scenen

En av Sveriges mest omtyckta svenska sångerskor, som tidigare var medlem i musikgruppen One More Time tillsammans med maken Peter Grönvall, Maria Rådsten och Thérèse Löf, sätter nu upp sin höstshow.

Gruppen vann Melodifestivalen 1996 med "Den Vilda" och nu sätter Nanne upp showen "Vild" som har världspremiär. Med en mångfärgad och lysande show tar Nanne med publiken på en stormvind. Även om det var vissa knoppar i vägen så gjorde inte det något. Nannes röst skär in i benmärgen, ibland kändes showen som en riktig rockkonsert som tog oss tillbaka till tiden då Freddie Mercury, slog igenom med sin framgångsrika show. En lite extravagant jämförelse men i största allmänhet rockade hela scenen loss.

Nanne må vara liten i realiteten fast hon är en av dom största rocktjejerna i Sverige på scen. En av mina favoriter under showens gång är när hon berättar hur oerhört tungt och overkligt det kändes att behöva berätta att hon hade upptäckt en knöl i bröstet och fått bekräftat att det var bröstcancer. Det fanns en tidsperiod då hon inte kunde se och inte visste hur morgondagen skulle se ut eller vad som skulle hända med hennes liv. Det här var en av dom mest fantastiska låtar jag har hört på väldigt länge. Showen som helhet var uppfriskande och glädjande på många olika sätt.

Unna dig ett litet höstpaket där entrébiljett till showen och tvårätters middag ingår. Nanne kan sjunga håll om mig hur många gånger hon vill, men vi håller om dig och önskar dig all lycka med premiären fredag den 21 september på Hamburger Börs.


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 19 sep 2007 08:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: