sourze.se

Nu är måttet rågat!

En klass med åttondeklassare ville bära Svenska landslagets tröja på skolfotot. Det fick dom inte för det skulle kunna tolkas som rasistiskt. Ursäkta en liten fråga men när blev det rasistiskt att hylla sitt land?

När blev det rasistiskt att hylla ett svenskt landslag? Det är dags att sätta ner foten nu. Nog är nog, snart får vi väl inte ens ha svenska flaggan kvar. Det är konstigt att fotbollslandslagets tröjor skulle vara rasistiska med tanke på att det spelar flera spelare där med utländskt påbrå. Det är ett skämt, utvecklingen i Sverige, inget annat än ett stort skämt.

Jag tänker i vilket fall aldrig någonsin skämmas för att bära svenska flaggan eller hylla det som är svenskt. Dom som kommer till Sverige får ta det helt enkelt. I Västerås saknas det en hel del lägenheter till flyktingar som kommer, stod att läsa häromveckan. Då är det två saker som bör belysas. För det första om det är brist på lägenheter är det då inte dags att tänka över hur många man tar in i kommunen? För det andra är det inte flyktingar utan invandrare. Det är så att inte ens en femtedel är flyktingar. Det står svart på vitt på Migrationsverkets hemsida, bara att läsa. Det barkar onekligen käpprätt åt...


Om författaren

Författare:
Roberth Ström

Om artikeln

Publicerad: 11 sep 2007 13:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: