sourze.se

Svennis köper spelare för en halv miljard

Ägare till laget är x-presidenten från Thailand. Varifrån kommer pengarna?

Tsunamin var en världskatastrof som fick miljoner människor att vränga lädret. Jag också! Fast jag har sagt att jag aldrig mer ska skänka pengar till något annat än Frälsningsarmén eller ge pengar direkt i näven till den som behöver det.

Men i samband med tsunamin skänktes mer pengar än vad vilken gala som helst skulle ha skrapat ihop. Problemet är bara att människorna som borde ha fått ta del av pengarna fortfarande inte har fått hjälp.

X-presidenten från Thailand tycks vara en väldigt förmögen man. Varifrån kommer hans pengar? Är det någon som hört eller sett något?

När jag fick höra att Svennis, som är x-presidentens tränare i Manchester City, köpt spelare för en halv miljard kronor, ja då kan jag inte låta bli att undra!
Är jag ensam om att vilja veta?


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 04 aug 2007 11:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: