sourze.se
Artikelbild

Pride: Heder åt Glenn Hysén!

"Det är bögar som inte kan respektera straighta killar som sabbar för oss som faktiskt gör det. Bögar som är övertygade om att ingen är oövertalbar gör det svårt för oss normala bögar."

Det blev ett jävla rabalder när det stod klart att fotbollsstjärnan Glenn Hysén ska hålla öppningstalet på Pride. Anledningen är att Glenn för många år sen slog ner en bög på en pissoar i Tyskland. Anledningen var inte att killen ifråga var bög utan för att han greppade Glenns balle i pissoaren. Jag skulle ha gjort likadant och jag är ändå med i klubben. Faktum är att jag faktiskt gjorde det för många år sen. Händelsen utspelar sig när jag är på en nyårsfest på en nattklubb i Stockholm och har en riktigt trevlig kväll med vänner och min dåvarande pojkvän. Plötsligt känner jag en hand ner i brallan och får ett finger upp i mumindalen. Vad fan! tänker jag och vänder mig om och ser en äldre man som står bakom mig och ser salig ut. Så jävla respektlöst och förnedrande är min spontana tanke. Jävla idiot! Jag knyter min näve och ger honom en rak höger så att han förmodligen ser både klockor och fåglar. Och ångrar mig inte en sekund. Blir naturligtvis utslängd men hoppades att han hade lärt sig en läxa..

Glenn motiverar sin attack med att killen på toaletten var sjuk i huvudet och jag kan inte annat än hålla med. Om man greppar en vilt främmande persons balle i en pissoar så är man nog inte riktigt frisk. Jag tror att de flesta heterosexuella män skulle ha reagerat likadant. Det bör också falla inom ramen för nödvärn och kan därför inte ses som en homofobisk attack. Men gör det Glenn till böghatare? Naturligtvis inte. Och det är ett astronomiskt avstånd mellan att oprovocerat klappa till en kille för hans läggnings skull och att göra det för att man ofrivilligt får en hand på ballen eller ett finger i arslet. Bara en riktigt sjuk människa tycker att det är ok att tafsa på nån bara för att han får syn på en uthängd snopp i en pissoar eller i duschen på ett gym. Det betyder inte att k*ken blir allmän egendom, fritt fram för vem som helst att talla på.

Det är bögar som inte kan respektera straighta killar som sabbar för oss som faktiskt gör det. Bögar som är övertygade om att ingen är oövertalbar gör det svårt för oss normala bögar. Såna som fortfarande tror att alla killar vill bli avsugna av en kille för att tjejerna inte vill eller är kassa. Här kommer ett meddelande till er: Tjejerna har faktiskt lärt sig att utföra oralsex och gör det mer än gärna. Och säkerligen bättre. Dessutom har det aldrig varit nåt annat än fantasier från bögar som har tittat för mycket på porrfilmer med titeln How i seduced a straight guy . Det går ju inte att sitta i en bastu på ett gym utan att folk tror att man raggar. Folk vågar ju knappt plocka upp tvålen i duschen på mitt gym. Vissa av oss kan faktiskt gymma och duscha med straighta killar utan att för den delen se det som ett jävla cruisingtillfälle.

Så trots att Glenn slog ner en bög på en toalett för några år sen så tycker jag att han är en utmärkt öppningstalare. Det är tack vare att såna som Glenn ställer sig och tar parti för bögar och flator som gör att människor som aldrig ens bevärdigat oss med en tanke, tittar åt vårt håll. Jag kommer att stå längst fram och applådera när Glenn håller sitt tal. Och jag kommer att ha min knutna näve redo om någon planerar att röra mina ädlaste delar utan mitt tillstånd. Och jag kommer gladeligen ta mitt straff. Förhoppningsvis så lär sig tafsande bögar en läxa de sent glömmer och den rätta definitionen av respekt.


Om författaren

Författare:
Alexander Erwik

Om artikeln

Publicerad: 31 jul 2007 16:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: