sourze.se

Trivs du med att ljuga trovärdigt?

Gillar du att fjäska! Tycker du om att skapa skvaller om andra?

Om du har svarat ja, på minst två av alternativen är du perfekt för det här arbetet. Förutom hög lön och finfina priviliger, kommer du att få ett liv som pensionär utan några som helst större ekonomiska bekymmer. Är du intresserad? Fortsätt läs!

Du kommer absolut inte att bli svettig i pannan efter en arbetsdag. Är du kvinna, har långa och välmanikyrerade naglar, behöver du inte vara rädd för att de ska brytas av eller att du får skit under naglarna i det är jobbet.

Det här jobbet gör inte att du får ont i ryggen eller att din kropp på något sätt kommer att bli skadad.

För att klättra uppåt på karriärhimlen bör du dock ha skaffat dig en rejäl dos av tålamod. Bra är också om du de första åren i arbetet lärt dig att lyssna,utan att ifrågasätta. Det beteendet kommer att belöna dig.

I dagens läge ser det ut som om det skulle vara en fördel att du som söker jobbet är kvinna.
Det ska se ut på det sättet! Men det är bara ett spel för gallerierna. Egentligen är det som vanligt bäst att vara man.

Om du är bög spelar ingen roll, bara du är av det manliga
könet.

Jag kan tänka mig att du just nu är riktigt frustrerad,över varför du fortfarande inte fått reda på,vad det är du ska arbeta med.

Du kanske har drag som rent av är psykopatiska? Strålande, det blir bättre och bättre! Nu har du framtiden klart utstakad!

Du ska satsa på politiken! Du ska bli politiker! Du passar som handen i handsken.

Tror du mig inte? Läs om vad politiker i höga positioner tjänar! Jämför det med vad pottbärare sjukvårdsbiträden eller andra inom vård, skola och omsorg tjänar!

Se vilka pensioner en sjuksköterska kvitterar ut efter 30 år inom den offentliga vården! Jämför det med vad en politiker i riksdagen kvitterar ut efter 12 år.

Titta på självmordsstatistiken om de som arbetar som politiker, jämför med de som arbetar inom vård, skola och omsorg!

Kolla på var de högt uppsatta politikerna i de flesta fall har sin hemvist. Är det i en tvårummare i Täby, Fittja, Rosengård, Bergsjön? Eller är det i de mer centralt belägna delarna av städerna?

Sluta sjåpa dig! Är du en ständig lögnare, fjäskis, skvallrare, har delar av ett psykopatiskt beteende är du som klippt och skuren för att sätta på dig en kostym till ditt nya jobb, som politiker!

Vilket parti? Spelar ingen som helst roll! Ta det som har flest röster,är bland de större för då har de mest pengar att ta av. Självklart är det skattepengar. Det vet jag väl! Men det har aldrig hindrat dem, varför ska det plötsligt vara viktigt varifrån pengarna kommer!

Skulle du av någon anledning tröttna när du är i maktposition, kanske rent av känna att du vill göra något helt annat än att arbeta med politik, behöver du inte bli ett dugg orolig. Med all den information du kommit över under alla år du har fjäskat, ljugit m.m. har du lärt känna andras akilleshälar, vilket är bra i det här läget när du söker tjänst som generaldirektör eller VD till något statligt eller halvstatligt företag.

P.s En bra idé kan vara att du köper en privat sjukförsäkring, det finns annars en risk att du hamnar på ett kommunalt sjukhus. Där kanske det arbetar personer som inte tycker att du är lika värdefull, som du och dina partikollegor alltid tycker varje år, med tanke på höjningarna på arvodet. Dessa personer kanske råkar dra ut kontakten till andningsmaskinen, när du som bäst behöver den!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 30 jul 2007 09:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: