sourze.se

Filip & Fredrik - komiker?

Är dessa killar roliga och i så fall varför flinar inte jag?

Jag tittar gärna på Ernst och Sommartorpet. Framför allt nu när de återigen gett honom uppdraget att renovera äldre och fallfärdiga byggnader istället för att bygga nytt.

I det senaste avsnittet fick han besök av Filip och Fredrik, ett såkallat komikerpar som till och med fått pris. Vad de gjorde i Ernst program? Bland annat mjölkade de kor!

Första gången jag såg dem i SVT bytte jag kanal efter tio minuter. Jag trodde att deras program var ett skämt av någon förvirrad SVT producent. Senare läste jag i tidningen att dessa två pladderjökar var så populära att tittarsiffrorna slog rekord! Jaha, tänkte jag och undrade vad det var för fel på mig.

Försökte lyssna på dem i går på Sommar i P1 men orkade inte mer än i tio minuter.

Idag står det i GT att deras program var en sådan succé att SR:s hemsida brakade ihop efteråt för att så många ville se fotografier av pladderjökarnas resa till USA, där de tydligen prövade på att flaxa lite, med hjälp av olika droger.

Jaha, tänker jag än en gång, vad är det för fel på mig som inte tycker att de är vare sig roliga, underhållande, intressanta eller ens det minsta charmiga?

Om de hade befunnit sig på en undanglömd eller undanskuffad kanal som 8 eller TV5, eller TV4 eller vad som helst förutom den skattefinasierade kanalen SVT kanske jag hade ryckt på axlarna och flinat, men när dessa fladderpellar upphöjs till public service undrar jag återigen om jag är den enda som inte flinar?


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 05 jul 2007 16:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: