sourze.se

Komplett sms-guide till one-night-stands

Att skicka eller inte skicka - det är frågan, sms till ett one-night-stand alltså. Här är din kompletta guide genom den obehagliga sms-djungeln.

Att vara eller inte vara - funderingar på Willes tid. Ja jag kan kalla honom så för vi är buddies liksom, efter att ha tvingats läsa sex av hans dramor och dessutom massa sonetter så kan jag kalla honom polare, om inte annat är han skyldig mej det. I alla fall så ligger dagens funderingar mer i stil med: Att skicka eller inte skicka - det är frågan, sms till ett one-night-stand alltså.

Även om man bestämmer sig för att inte skicka så kan man aldrig hålla sig och det glider liksom iväg lite vare sig man vill eller inte i slutändan eftersom nyfikenheten ALLTID tar över handen och sen är skadan liksom redan skedd. Så, alltså är det inte frågan OM man ska skicka eller inte som egentligen borde vara i fokus eftersom utgången alltid blir densamma utan VAD man ska skriva för att det ska bli minst pinsamt och ge mest resultat - även om de två kanske inte går ihop alltid.

Man måste ha med i beräkningarna att ett svar kan utebli, men att man ändå kan stöta på personen i fråga och då måste man ha skrivit något som inte kan försätta en själv i en pinsam situation. Sen får ju han stå för sitt skäm själv och försöka komma med en vettig förklaring till varför han inte svarade om så var fallet.

Jag tycker att man bör ta det säkra före det osäkra och skicka iväg ett sms som inte kan bli pinsamt först och, efter att ha fått svar på det, fortsätta med resultatinriktade sms - istället för att sikta på resultat på en gång i alla fall om man vill ha lite stolthet kvar. Alltså är det bäst om man inte är säker på att han kommer svara - och om man är osäker på situationen över huvudtaget att skriva ett meddelande som inte kräver svar och som inte har några uttalade frågetecken men som det ändå vore artigast att svara på.

Svarar han inte så är det oartigt och klantigt gjort av honom men om man ses igen av en slump behöver inte situationen bli pinsam eftersom man kan anta att han antog att det inte var något att svara på, plus att ditt hopp lever kvar längre. Om du är otålig rekommenderar jag inte den här metoden, men för dej som tycker om att lura dej själv är den fantastisk. För det behöver inte betyda att han är helt ointresserad bara för att han inte svarar - han kanske bara inte tyckte att det var något att svara på killar och tjejer tänker inte så lika när det gäller sms.
Men nu har han DITT nummer och om han är intresserad kommer han att höra sig och om han inte är intresserad så kommer du att hoppa till vid varje sms helt i onödan. LOOSER!!


Resultatssammanfattning

Ej svar: Oartig OCH troligtvis jävligt ointresserad för jag är ledsen att säga det om han hade varit intresserad hade han svarat även om det inte var något att svara på - om det inte skulle vara så att han ringer eller drar iväg ett sms inom en vecka - men då är han fortfarande jävligt oartig va ska man med en sån till? Men det betyder ju inte att han är helt främmande för att du drar hem honom från krogen någon mer gång - och det kan ju vara trevligt.

Svar utan frågor: Artig men ointresserad eller möjligtvis intresserad men jävligt tafatt. Då är han bara intresserad av en sak - och det skulle ju vara helt okej för det är ju du också! Fattar inte va han har fått för sig något annat ifrån..

Svar med följdfrågor: Helt klart intresserad eller helt överartig näst intill obehagligt artig - lite freaky. Men om han är intresserad så är det ju bara att lägga benen på ryggen för den här killen vill typ ha förhållande eller nåt och sånt är ju läskigt.


Om författaren

Författare:
Minna Jonsson

Om artikeln

Publicerad: 18 maj 2007 15:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: