sourze.se

Tack för beskedet, Mona Sahlin!

Mona Sahlin tillkännager att om hon och Sossarna kommer till makten nästa val, skall fastighetskatten och förmögenhetsskatten återinföras!

Äntligen en socialdemokratisk partiledare som är ärlig från början. Inget hymmel präglar Mona Sahlins senaste uttalande i massmedia.

Hon proklamerar att fastighetsskatten kommer att årerinföras i någon form samt att förmögenhetsskatten till fullo kommer att bli verklighet. Detta naturligtvis under förutsättning att sossarna vinner valet år 2010.

Jag kan inte annat än känna respekt för den totala och naiva ärlighet den nya partiledaren för Socialdemokraterna ger prov på. Eller är det istället för naivitet måhända mod eller rentav dumdristighet från Sahlins sida!?!

Med tanke på att de ca 500 000 socialdemokrater som röstade på alliansen vid senaste valet, gjorde detta just tack vare alliansens löfte om att en gång för alla ta bort denna oförutsägbara och orättfärdiga skatt, känns hennes uttalande rätt kaxigt!

För den oinvigde kan sägas att det INTE är bara de rika som tjänar på att denna idiotiska skatt äntligen har försvunnit. Naturligtvis tjänar de som betalat mest fastighetsskatt under decennier mest på att slippa i krontal räknat. I den socialdemokratiska och ännu längre till vänster naturligtvis världen argumenteras just detta; de rika blir rikare på att skatten avskaffas.

Det är naturligtvis intellektuellt ohederligt att påstå någonting dylikt. Detta vet både Mona Sahlin och Per Nuder. Trots detta framhärdar de, med dårars envishet, att skatten är bra:

Motsåndarna applåderar och jag tror de flesta håller med!
Mona Sahlin kommer aldrig mer att komma i regeringsställning om hon vill återiföra denna vansinnesskatt igen!

Frågan är;- Inser hon det själv?


Om författaren

Författare:
Göran Larsson

Om artikeln

Publicerad: 17 maj 2007 09:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: