sourze.se

Poison The Well - Versions

Jag och Poison The Well har en sak gemensamt: Vi går ur emo-träsket med raska steg!

Fyra år har gått sedan släppte Poison The Well skivan You Come Before You i begynnelsen av den emoparad som idag blivit den radiopop som varenda rockkid lyssnar på. Det var en rockmelodiös skiva som fick varenda känsla i kroppen att hoppa upp och snurra ett varv.

Nu är Poison The Well lika trötta på det som jag är.

Efter nästan två månader i Sverige tillsammans med Pelle Henricsson och Eskil Lövström kommer de ut med den långt efterlängtade uppföljaren Versions. Med influenser av The Dillinger Escape Plan och Breach glädjs mitt sinne åt denna skiva. Efter att de plockat ut de 12 bästa låtarna från de 25 inspelade, finns det inte ett spår jag inte går igång på.

Gitarristen Ryan Primack skriver på absolutepunk.net att "Låtarna har ganska öppna slut och det genom hela skivan finns många annorlunda instrument i bakgrunden, som mandolin, banjo, horn osv."

Poison The Well har gjort en skiva som skiljer sig ur dagens mängd. Även om vissa saker klart påminner om Breach så är det deras eget. Versions är en frisk vind i dagens emoträsk, en susning som susar förbi dagens alla masskopior.


Om författaren

Författare:
Mats Nyman

Om artikeln

Publicerad: 11 apr 2007 09:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: