sourze.se

Musik: Britta Persson - Top Quality Bones

Hon välkomnar lyssnaren i hennes armar, som till viss del ser ut som en skandinavisk version av Regina Spektors omfamning i Begin To Hope.

Detta album från en av Sveriges i särklass vackraste kvinnor, skär igenom mitt naiva pojkhjärta för kvinnliga singer/songwriters. Hon beskriver själv sin musik som rak och tydlig, vilket stämmer bra in på hennes ljudbild. Skör sång som berör långt mycket mer än Hello Saferide och hennes kloner. Texterna hon leverar är naiva kärleksbrev spridda i massvis av olika riktningar, precis sådan musik som vi svenskar inte kan få nog av.

Britta Persson gör detta med glimten i ögat och charmar åtminståne mig med hennes klara budskap. Hon välkomnar lyssnaren i hennes armar, som till viss del ser ut som en skandinavisk version av Regina Spektors omfamning i Begin To Hope.

Största behållningen med albumet är låten First Class, vilken sammanfattar skivan bra med de vackra och melankoliska tonerna. Heja Sverige!


Om författaren

Författare:
Martin Svensson

Om artikeln

Publicerad: 22 mar 2007 15:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: