sourze.se

Musik: Air France - On Trade Winds

Det där som Kishti Tomita ofta väljer att kalla "Det" och som resulterar i ett "Hallelujah Moment" är On Trade Winds full av.

Det finns någonting i musik som väcker något inom oss. Dansband, reggae och det lokala ekot i P4 - alla kan ha det. Det där mystiska som väcker tigern i oss och som inte innehåller 60 socker. Det där som Kishti Tomita ofta väljer att kalla "Det" och som resulterar i ett "Hallelujah Moment" är On Trade Winds full av.

Air France ligger på Tough Alliance skivbolag och influenserna är tydliga. Även fast Kisthi inte skulle jublat över det här, så gör jag det i alla fall. Jag sluter ögonen och föreställer mig Ole Bramserud, då han spelar On Trade Winds på en strand och Stig-Helmer ler sådär fånigt. Sommaren sprudlar i de fyra spåren som Air France knåpat ihop och lyckan kulminerar i Beach Party. Jag fortsätter blunda, för EP:n får mig att vilja förneka det gråa Göteborg och det deprimerande betongområdet som tillvaron befinner sig i. Jag vill inte titta, för sista låten, Never Content, är vackrare än livet i sig.


Om författaren

Författare:
Martin Svensson

Om artikeln

Publicerad: 21 mar 2007 23:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: