sourze.se

50 och arbetslös - är det någon idé att leva?

"Vad ska en 50 med dålig rygg och hörsel göra? Finns det någon arbetsgivare som ställer upp med ett arbete? Jag har sökt många jobb, annonserat i dagspress att jag står till föfogande. Inga svar på två månader."

Tack svenska folk för att ni röstade så rätt. Med den nya ledningen får jag och många med mig gå från hus och hem. Grattis till alla nya miljonärer, det måste vara många "nyrika" svenskar. Tyvärr känner jag ingen eller så har alla blivit lurade av den nya ledningen och "sålt taskan till räven".

Tack vare detta kommer jag att få gå från hus och hem, hamna i socialens klor och många med mig. Har alltid försökt att göra rätt för mej och hittils lyckats att leva på marginalen, utan bidrag, men inom en snar framtid så tar min ekonomi en ände med förskräckelse då min ekonomi inte räcker till längre med det nya systemet. Arbetsmarknadsåtgärder försvinner liksom solidariteten. Vad ska en 50 med dålig rygg och hörsel göra? Finns det någon arbetsgivare som ställer upp med ett arbete? Jag har sökt många jobb, annonserat i dagspress att jag står till föfogande. Inga svar på två månader. Det enda med värdighet som återstår är väl att "taga sig själv av daga".

Är det någon i vårt avlånga land som har en annan lösning för att överleva så är ni välkomna att svara mig.


Om författaren

Författare:
Peter Andersson

Om artikeln

Publicerad: 06 mar 2007 09:23

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: