sourze.se

Män är talibaner i sängen!

Män verkar tro att kvinnor finner njutning i att ständigt befinna sig i underordnade situationer. Sex är ett nollsummespel och det måste vi tyvärr lära mannen.

Sex är ett nollsummespel

Män verkar tro att kvinnor finner njutning i att ständigt befinna sig i underordnade situationer. Det handlar framförallt om tre områden. I arbetslivet handlar det om lägre löner och sämre möjligheter till karriär. I hemmet handlar det om att få dra det tunga lasset vad gäller städning, disk, tvätt och ungar. I sängen skall vi ställa upp på sex bakifrån eller att knästående tillfredsställa mannen oralt. Det kan komma som en chock för män men detta är inget som kvinnor automatiskt gillar för att man är kvinna.

I arbetslivet och i hemmet har det sakta börjat reformeras. Det pågår åtminstone en diskussion om att kvinnors löner är för låga i relation till männens. Även det faktum att kvinnor sliter mest innanför hemmets väggar får anses vara ett allmänt känt problem. I och med att det är allmänt känt så kan också ett förändringsarbete påbörjas. Här är ett intressant sidospår att parallellt med kvinnans frigörelse funderar man på att införa skattelättnader för att den typen av tjänster som kvinnorna då vill bli frigjorda från. Männen verkar alltså komma undan igen. Nu skall man köpa tjänsterna som fruarna förut gjorde gratis. Att dela på arbetet verkar inte ha förefallit männen.

Nu då till det tredje området - sänghalmen. Här är det knäpptyst om olikheterna och ojämlikheten. Vi har visserligen kommit en bit från tiden där samlag bestod i att kvinnan blev nedtryckt över köksbordet och kjolen upplyft ackompanjerat av ett par sekunders grymtande och juckande. Det är dock vad kan tyckas oändligt med tid kvar till jämlikhet i sängkammaren. För att skynda på denna process föreslår jag att mina medsystrar behandlar sina män som de behandlar oss. Vill de ha analsex - kör upp en gurka i häcken på dem samtidigt. Ingen gurka - inget sex. Vill de bli oralt tillfredsställda så får det vackert bli i det som populärt kallas 69:an liggandes på sidan på mjukt underlag. Vill mannen stå med knäna på ett hårt golv får han gärna göra det men jag betackar mig för onda och röda knän. Har mannen sedan för avsikt att på porrfilmsmanér ejakulera i kvinnans mun så tycker jag att kvinnan på lämpligt vis applicerar samma mängd valfri kroppsvätska i munnen på honom dock ej saliv. Först då kanske han förstår vilka förnedrande omständigheter vi kvinnor försätts i.

Sex är ett nollsummespel och det måste vi tyvärr lära mannen. Vi har fått nog av talibanfasoner i sänghalmen!


Om författaren

Författare:
Canita Ohlsson

Om artikeln

Publicerad: 21 feb 2007 13:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: