sourze.se

En hora och rättvisan

Rosinha kommer inte att få ha med sin advokat i rätten.

Bakgrunden är att en prostituerad kvinna som heter Rosinha Sambo är en av de ytterst få prostituerade kvinnor som haft modet att gå ut offentligt med sitt yrke i olika media.
Sådant straffar sig. En polis i traffickinggruppen de där som ska hjälpa de stackars hororna bort från gatan ni vet hängde efter henne och roade sig med att använda henne som slagpåse. Hon fick sina skador dokumenterade och anmälde men polisen blev givetvis frikänd.

Sedan har han valsat ut och in i hennes liv och 2005 gjorde hon en ny anmälan, men även denna gång blev han friad. Under åren som gått har vi sett hur den nya sexköpslagen slagit ut. En kvinnlig polisaspirant som annonserade ut sina sexuella tjänster på internet gjorde ju ingenting olagligt men blev ändå avstängd. En blivande polis borde ha högre moral och etik tyckte man. En manlig domare som köpte sex fick däremot behålla sitt arbete. Det krävs kanske mindre etik för att kunna döma andra?

Nu har Rosinha definitivt tröttnat på sin komplicerade pojkvän och hallik och det blir en rättegång till nästa vecka. Men Rosinha kommer inte att få ha med sig sin advokat, sin läkare eller någon annan stödperson i rätten. Det ska vara lyckta dörrar. Ensam ska hon möta sin misshandlande polispojkvän, hans advokat samt åklagaren som inte kommer att lyssna så mycket på en hora som därtill talar bruten svenska.

Detta är bara så sjukt att jag måste skriva om det. Jag lägger länkar under min artikel så att de som är intresserade kan läsa mer själva.

Länk: xingfu.se

Länk: louisep.com

Länk: aftonbladet.se


Om författaren

Författare:
Sunny Börjesson

Om artikeln

Publicerad: 25 jan 2007 20:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: