sourze.se

Välkänd söndagsbåt är ute på drift

Stinas kväll som skulle bli så fantastisk avslutades på SÖS med sveda och värk.

Det skulle bli en kalaskväll för Stina då hon var ute med ett stort sällskap på den välkända söndagsbåten. Maten beställdes in och alla var glada. Helt plötsligt kände Stina hur läppen började svullna upp. Hon tog sig till toaletterna och tittade sig i spegeln, ögonen och munnen var som en ballong. Stina gick tillbaks till personalen och frågade ifall dom hade skurit salladen på samma skärbräda som jordgubbarna. "Ja", svarade personalen glatt.

Dock så blev det inte lika glädjande för Stina då ett besök på SÖS fick göras omedelbart. På akuten var det bara att komma före i kön - nu var det akut. Kraftig allergichock och minnet hade blivit vagt, hade dom kommit in några minuter senare så vet vi aldrig hur det hade slutat.

Stina säger själv att en del av personalen på restaurangen behandlade henne väl och att hon kanske borde ha frågat om det fanns risk för spår av jordgubbar i hennes varmrätt, men det är ju inget man brukar räkna med.

Ingenting på notan drogs av, trots att dom försökte ta livet av sin matgäst. Ingen från krogen har kontaktat Stina trots att alla uppgifter finns tillhanda.

Enligt rykten från inblandade gäster ligger krogen även ute med en skuld på ca en miljon kronor i skadestånd. Inte en enda krona är utbetald från en viss olycka som hände i somras och då var det inte bara en som fick uppsöka akuten för ögonklåda och värk. Något säger mig att det bara är en tidsfråga innan krogen stängs igen, men säkert inte för gott.

Stina kommer under dagen att kontakta livsmedelsverket och gå vidare med detta.


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 24 jan 2007 23:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: