sourze.se

Linda behöver hjälp?!

Du tror säkert du ska läsa ännu en artikel om Linda Rosing.
Du har rätt. ;-

Har precis knäppt på datorn efter att ha hållit mig borta från den i några dagar, behövde nog vila lite ifrån den, ifrån internet och alla artiklar om Lets Dance. Dumburken har jag tyvärr haft lite svårt att hålla mig borta från och det mesta som jag velat slippa ett tag har hunnit ifatt mig ändå. Det som jag däremot gladeligen hade missat var Linda Rosings “nakenchock" på Plaza.

Stackars Linda hade inte märkt att klänningen hade åkt ner och blottat hennes ena bröst. Skitsnack! Flera av bilderna på Linda visar tydligt hur hon själv drar ner klänningen!
Antagligen ännu ett sätt för henne att få uppmärksamhet, tyvärr för Linda så tror jag att det inte kommer få någon större effekt. Folket har helt enkelt tröttnat på Linda och hennes eskapader. Det finns nog inte så många kvar som bryr sig om vad Linda gör eller inte gör, de enda som gör det är nog de som tjänar pengar på henne. Anledningen till att jag skriver det här är för att jag innerst inne tycker synd om Linda.

Jag erkänner, att jag skrattade åt bilderna och hennes patetiska försök till att vara i rampljuset, men samtidigt var jag ledsen för hennes skull. Det syns så tydligt att den kvinnan inte mår bra och behöver hjälp. Vissa säger att hon är en slipad affärskvinna som vet vad hon gör och spelar fullt ut på medias bild av henne. Det tror inte jag.
Kanske är det människorna runt omkring henne som påverkar henne på fel sätt, kanske tror hon att folk förr eller senare kommer ta henne till sig och förstå henne? Eller är det här bara ett till rop på hjälp från Lindas sida?


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 21 jan 2007 21:24

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: