sourze.se

Botten Linda!

"Jag tror inte alls att Linda har varit/är så knäckt, nej jag tror att det är ytterligare ett spel för att få uppmärksamhet och hamna i tidningarna."

När man läser om Linda och Fadde så blir jag såååå trött. Jag tror helt enkelt inte alls att Linda har varit/är så knäckt, nej jag tror att det är ytterligare ett spel för att få uppmärksamhet och hamna i tidningarna. Varför måste hon gå till tidningen och berätta att det är slut med Fadde?Är det något viktigt som folk måste veta? Nä, lägg av och ta ansvar för dina barn nu Linda och skaffa dej ett jobb du har talang för istället. Stackars din dotter som du säger att du bryr dej så mycket om. Bra sätt att visa det på....


Om författaren

Författare:
Ulrika Johansson

Om artikeln

Publicerad: 09 jan 2007 19:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: