sourze.se

Qx gaygala - dags att rösta

Årets nominering

Så var det dags igen att kämpa om årets hetero/homo/Bi/Kämpe o s v! Vad har gett störst intryck hos dig. Tänk nu efter riktigt noga innan du röstar! Jag ska inte dra upp alla, vill inte bli för långrandig, men det är stor risk att det slutar så ändå. Vad man än gör så röstar man aldrig rätt. Det är klubben för inbördes beundran som har nominerat än så länge det media har gått ut med det kan ju ske en förändring. Jag ska inte nämna några namn med risk för att bli osams med hela "gayeliten" Som om jag bryr mig egentligen?

Jag har faktiskt klarat mig utan många av dessa personer genom åren, men skulle troligtvis aldrig klara mig utan dem nu? Ganska tragiskt egentligen, vad är det för värld vi lever i? Jag ska nog återgå till bandyn. Det är fasen mig enklare, åka rulla och slå en boll. I bandyn behöver man inte slicka fis varje gång man behöver något.

I dagens samhälle måste man tänka en extra gång innan man öppnar det verbala ordförrådet, det kan ju bli så att man blir utan vissa saker. Precis som det har hänt idag! Inget nämnt inget klämt! Vidare till Gaygalan 2007. Jag sitter och funderar om Sidetrack någonsin har vunnit eller överhuvudtaget blivit nominerad? Det är ju trots allt vi som styr, eller? Kanske inte.

Det beror ju på vad media går ut med. Vi lägger in lite populära maträtter för att bevisa likheten. Rösta på årets matbit Panbiff med löksås, Rostbiff med potatissallad, lax med löjromssås. Väljer du nu någon annan maträtt eller tar du något av dom ovanstående maträtterna?

Jag är B-loggaren mot tvären så jag skriver in något annat, MEN gör vi andra det? Dom flesta följer den enkla linjen och skriver in ett av dom flervals alternativen.ovan

Precis som nomineringarna år 2007
Rösta på årets keep-up-the-good-work: Gayradion, P3 Homo, Navid, Macho, Gaykören, Hellmans Drengar, Normal Förlag, Edward af Sillén. Du som följer den enkla linjen här, gå efter fetstiltexten, det är verkligen kämpar och många av dessa har haft kämpa anda i flera år. Ska Edward af Sillén vara med så är det en självklarhet att Emil Hellman är värd en nominering, efter alla dessa år. Vem startade skivbolaget SweMix tillsammans med Denniz Pop och StoneBridge? Vem har haft flest hits på topplistan? Host!

Utan några slick och fjäsk i röven så skulle jag gladeligen rösta på några av dessa i fetstil! Vi vet ju alla varför vissa är inklämda, idag orkar jag inte gå in närmare på det. Hela tiden kommer vi tillbaks till könsfördelningen och ojämlikheten. Med risk för partiskhet så tar jag den smällen.

På tal om keep-up-the-good-work så skulle jag heller vilja se dessa namn nämnda och jag låter Normal Förlag vara kvar.

Bernard och Tobbe för deras insatser med Neos Digital Lounge, ClubLino Sthlm och Hangover klubben dom slet med på Söndagarna trots konkurrens från Patricia.

Sen har vi Conny och han personal från Chokladkoppen, vem orkar stå ut med alla choklad och kaffedrickande turister mitt i rusningen i Gamla Stan.

Anders Backlund som gör ett kanonbra jobb i Böglobbyn.

Jag har sett att flera namn kan tillkomma så vi kör The WAD Girls i "fortsätt gör ett bra jobbklubben" eller vad vi nu kallar det. Wadgirls kämpar i motströms hela tiden, smink, kläder och musik samt resor betalar dom oftast själva för att samla in pengar till Posithiva Gruppens Stödfond, dom lägger upp nya shower och scen framträdande.

Mirre Grundare av ClubConnection, MouseClub och Miss Gay Sweden denna kvinna bedriver klubbkvällar tre dagar i veckan även dagtid en restaurang med full sittning från morgon till kväll Måndag till Söndag, har även kört ett flertal externa fester! Hon är alltid en räddare i nöden kan man säga. Ni som känner henne vet vad jag menar.
på tal om klubben för inbördes beundran

Är det någon som fattas, ja en massa personer. Usch, det är nu man tänker till. Ja faktiskt!! Det kanske inte är så enkelt ändå att nominera folk. Dom flesta känner ju inte till personerna i bakgrunden utan man ser ju bara dom ansikten som dyker upp hela tiden. Jag ska nog inte blir mera långrandig utan jag slutar här och jag har egentligen bara en sak till att säga.


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 07 jan 2007 13:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: