sourze.se
Artikelbild

Linda Rosing: Jag är inte desperat!

... och att, som det stod i Expressen igår, säga att Fadde skulle vara förtvivlad är bara lögn.

Jag måste bara kommentera måndagens löpsedel i Expressen 4 december 2006 Den lyder "Bilderna gör Fadde förtvivlad" "Lindas nya desperata utvik" Herregud! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Suck!! Men sådan är pressen, de vill sälja så många lösnummer som möjligt. Ja, ja, men snacka att de har vinklat den här artikeln. Jag ska nu en gång för alla förklara för er hur det ligger till och vad jag tänker och känner inför det här.

De här bilderna är inget utvik, de är tagna från min musikvideo som man ska ladda ner i 3 mobilerna. Scenerna är väldigt sexiga och fokusen är bara på mig. Självklart, för den som laddar ner min musik, förväntar man sig att jag är sexig. Det är en video till mobilerna, ingen tv-video. Och att säga att Fadde skulle vara förtvivlad är bara lögn skratt. Snarare tvärtom, han tycker min låt och video är grymt bra som han uttrycker sig. Och att jag skulle göra ett utvik i desperation. Nej, kära ni jag skulle inta tro det. Suck!!! Alltså bilderna är från min video, inte från något utvik. Jag har gjort ett utvik nyligen och det är för FHM, som kommer ut den 4 januari 2007. Då kommer jag att vara på omslaget, sexigare än någonsin. Fast det är mina snyggaste och naknaste bilder jag någonsin har gjort. Men bilderna är vackra - inte "desperata".

Jag tycker att medierna skriver så negativt om utvik så fort det är jag som gör det. Men när någon tv hallåa eller annan artist gör det i någon annan konkurrerande tidning då höjer man henne. Ett bra exempel på en sådan rubrik är när jag såg en känd tjej som vikte ut sig denna månad i ett liknande magasin, då löd rubriken: Sveriges svar på Madonna. Men när jag gör det då blir det löpsedlar som bara innehåller en massa negativa lögner. Och att dra in Fadde i artiklarna blir bara mer smaskigt och dramatiskt. Jag är vuxen och tar mitt egna beslut. Jag behöver inte fråga min pojkvän om lov. Det är medierna själva som vill vinkla mig till att allt jag gör blir dåligt. De vet att jag säljer. Det var en gång en journalist som sa till mig att "du skulle ha varit med i Robinsson i stället, då hade du blivit mer omtyckt". Han menade att eftersom jag har varit med i BB så är det kört att bli accepterad och seriös i Svenssons ögon. Men det är fan ingen dokusåpa som är bättre en någon annan. SAME SHIT!!! Alla som har varit med i en, vet att vi är likadana i grunden "vi vill synas" den som säger något annat ljuger.

Och det här med att använda mina barn jämt i artiklar, vad säger de och vad tycker de om att se sin mamma naken? "Är du verkligen en bra förebild för de?" Men kära någon, att ha ett jobb där man visar underkläder i en tidning är väl inte farligt när man har barn. Det är ju modellens jobb. Man kan vara mamma och modell samtidigt. När jag kommer hem är jag mamma - och jag är en bra mamma fast jag viker ut mig. Återigen det är medierna som vinklar så att våra barn ska tycka att det är fel att vara naken. Det är något vackert! Man ska lära sina barn att tycka om sig och sina kroppar. Inte få de att känna skam. Det är lika mycket ett jobb att vara glamormodell och posera i minimala underkläder som att vara toppmodell och gå i Guccis string på catwalken där man också kan se modellernas bröst hoppa ur då och då. Men det känns som att det är mer accepterat bara för att en toppmodell gör det. Naket är naturligt och vackert, inte syndigt och fult. Mina barn älskar mig för att jag lär de att respektera andra människor. Mina barn har aldrig hört mig mobba eller säga något kränkande om någon annan människa. Det tycker jag är en bra förebild för våra små som ska växa upp efter oss. Inte fokusera på att mobba någon offentligt. Det är värre för mina barn att få höra en massa elaka tungor om mig än om jag är sexig på ett omslag. Glöm aldrig att våra barn blir som vi, de ser och lyssnar på oss vuxna. Och om de ska behöva läsa i olika medier var och varannan dag om hur olika människor blir mobbade och kränkta på grund av hudfärg och utseende så kommer de att fortsätta och göra likadant och då kommer vårt samhälle att bli fullt av hat och diskriminering i stället för kärlek och respekt.

Och till er som är lite nyfikna på min nya låt och vill se min video så kan ni gå in på min nya hemsida www.bionda.se Om du inte kommer in på den, prova igen strax. Det är många som försöker gå in där nu.

Kramar Linda Rosing/Bionda

Foto: Dan Norrå


Om författaren

Författare:
Linda Rosing

Om artikeln

Publicerad: 05 dec 2006 07:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: