sourze.se

Jag missbrukar mode!

Det är sant. Egentligen är det ganska upprörande.

I dessa tider när designers såsom Viktor & Rolf, McCartney och Lagerfeldt är tillgänliga för alla så vill jag ha nåt mer. Nåt som andas exklusivitet. Nåt som bara få har. Det har inte med att "flasha" att göra att man kan ha råd med dyra saker. Jakten på det perfekta plagget, känslan när du hittar drömjackan eller skorna är sjuuuuukt underbar.

Jag älskar mode, jag missbrukar det på ett bra sätt.
Jag skulle vilja säga att det är min största passion i livet. Jag har tappat räkningen på hur många Elle jag har kastat genom åren. Eller alla gånger jag suttit o desperat letat efter en accesoar som inte finns som dock är publicerad. Nu när jag tänker efter, hade jag tjänat pengar på all den tid som jag plöjt i mode så hade jag vart miljonär nu .

Alla har intressen eller hobbys, inte sant? Det jag älskar med mode är att det är så föränderligt. Och när man inser att modet följer så mycket av världen så häpnar man.
Till exempel om det är oroligt i världen så blir det lite striktare mode. Så som det är nu.

Sen är det ju kul att bara titta på alla fina saker som kommer. Från en enda människas idé. Men missförstå mig rätt, 70 procent av mina kläder kommer från HM och liknande kjedjor. Det är bara det att i bland är det skönt att lyxa sig lite.

Well, thats just who I am...


Om författaren

Författare:
Angel Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 03 dec 2006 19:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: