sourze.se

U go girl!

Jag hyllar denna blonda gudinna, vilket resten av Sverige borde göra med.

Jag har under en period lyssnat på medias vidriga hetsjakt på Linda Rosing och jag ställer mig frågan why? Sen så kollade jag på undercover. De saker som tjejerna och killarna kallade henne var ju fruktansvärda.

Linda, för mig är du oerhört stark. Jag säger bara keep up the good work. Du är vacker och fantastisk.

Eftersom jag är homosexuell så för jag möta fördomar. Sen att jag dessutom jobbar som modell/dragqueen så blir det en ytterligare släng av fördomar. Vilket jag inte kan förstå. För vi lever ändå på 2000-talet och inte början på 1900- talet.

Get over att Linda gör som hon vill. Det borde fler människor göra. I stället för att vara som alla andra. Det är ju svintråkigt att vara som alla andra.

Jag har fått höra allt från att jag är äcklig till att jag inte borde få leva. Och upplevt hur killar spottar efter mig. Varje gång jag går utanför dörren på kvällen får jag en klump i magen. Och tanken slår mig att detta kan vara sista gången. Så otrygg känner jag mig. Det är otroligt jobbigt att alltid kolla sig bakom axeln.

Lägg ner skitsnacket och kolla på er själva i spegeln och ta en funderare på hur ni är som människor.

Linda, om du nånsin bara vill prata lite maila!

Over and out


Om författaren

Författare:
Angel Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 29 nov 2006 23:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: