sourze.se

Bingo royale Licensskolk legitimt!

Vad är det för dynga? Mona Seilitz, varför ställer du upp?

Det finns säkert en fond för skådespelare där de kan söka bidrag för sitt leverne. En liknande fond som Birro försvarar! Snälla Mona Seilitz sök pengar ur den och stanna hemma! Ditt deltagande i det absolut mest hjärnbefriande program jag någonsin sett på SVT, Bingo royale, är så patetiskt att det är som att få kräksjukan innan den ens brutit ut.

Var har SVT hittat den personen eller de människor som har kommit på detta program? På Mars eller Pluto? Jag hoppas att de inte fått betalt från mina surt betalade licenspengar. I så fall ska jag be om att få göra som de två kvinnliga avsatta ministrarna, ge fan i att betala in licensen. För detta var ett lågvattenmärke som inte ens Glocalnet kan slå hur mycket de än försöker. Vilken tur att jag hittade TV-kontrollen innan jag spydde ner soffan!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 19 nov 2006 23:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: