sourze.se

Flickor söker gubbsex!

Unga flickor från 10 år och uppåt söker via nätet sex med äldre män. Vart är vi på väg?

Flickor söker gubbsex?

Unga flickor från 10 år och uppåt söker via nätet sex med äldre män. Vart är vi på väg? Var håller föräldrarna till dessa barn hus någonstans? Är de på jobbet? Skiter de i ungarna? Vågar de inte ta steget över tröskeln till sina barns rum? Är de okunniga om hur datorer fungerar?
"En av flickorna ville inte ens sluta efter att hon blivit upptäckt. Hon tyckte alltför mycket om de sexuella upplevelser hon hade fått erfarenhet av." GT 20061108
Hur ska vi som är vuxna och erfarna bromsa den här utvecklingen? Är det meningen att vi ska stoppa den? Eller är detta en del av den nya världen med alla tekniska underverk som vi ska acceptera? Min första känsla när jag läste om flickorna var att skrika på förbud men när jag sansat mig började jag fundera på varför det ser ut som det gör i västvärlden idag. Enligt min uppfattning är det inte en enstaka händelse som lett oss hit. Under de sista femton åren har det hänt mer i vår utveckling än vad det gjorde från andra världskrigets slut 1945 fram till 1989.

Ibland läser jag om kändisar och deras barn och som oftast ger de ut böcker om sina familjeliv. Deras barn framställs ofta som fantastiska men också som besvärliga. Men att vara barn till en kändis har som allt annat säkerligen både för- och nackdelar. Men för de som har barn är det naturligtvis det bästa som hänt dem. Jag fick aldrig egna barn ofrivilligt barnlös men lärde mig att leva med det. Det var faktiskt inte alltför svårt ska jag ärligt säga. Men frånsett det har jag väninnor som fick barn och de barnen är idag alla över tjugo år. Erfarenheten av egna barn är kanske inte alltid nödvändigt för att ha åsikter i det här ämnet. Jag var trots allt själv ett barn en gång.

Vad har dagens barn gemensamt med barnen av igår? Nyfikenheten är en av de gemensamma nämnarna. Den föds på nytt varje dag och utvecklar människor i alla åldrar. Den dagen nyfikenheten dör ut den dagen går världen under. Men hur ska man hantera detta fantastiska drivande sinnelag? Om jag fick bestämma skulle jag föreslå att det måste finnas fler vuxna kring barnen. Vi kan inte i alltför stor utsträckning låta barnen sitta för sig själva. Idag finns det mycket lockelser, billiga droger i överflöd och ibland knappt möjliga att uttala, fler val av skolor och utbildning än vad vi någonsin hade som barn. Våra föräldrar oroade sig också men av helt andra orsaker. Sedan är frågan om tiden också en viktig aspekt. Alla har ont om tid! "Måsten" finns det alltför mycket av. Nästa svåra nöt att knäcka är att få ihop pengar till allt som dina barn vill ha, för alla barnens kompisar har det ju! För att få ekonomin att gå runt krävs ett arbete eller kanske till och med två? Om du arbetar både dagar och nätter hur ska du då få tid över att umgås med dina barn? Överallt i media möts du ständigt av annonser med nya intressanta leksaker för barnen. Media proppar oss fulla med olika skönhetsideal. Ett vackert hem är ett av "måstena." Nytt badrum! Nytt kök! Ny soffa! Ny TV! Nytt mode! Nya bröst! Nya läppar! Ny kropp! Allt som du absolut bara "måste ha" är noga planerat inför varje annonsering. Men vad är det egentligen som du måste ha för att bli lycklig med dina barn? Ställ dig den frågan och skriv ner svaret! Sätt upp lappen på kylskåpsdörren så att alla som kommer hem till dig ser den. På det sättet vet alla läskunniga i din omgivning vad som är viktigast i er familj. Det är möjligen ett steg på vägen för att slippa uppleva att din dotter eller son vill ha sex tillsammans med människor i samma ålder som deras far och morföräldrar.


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 08 nov 2006 23:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: