sourze.se

Agenterna Axel & Elsa till er tjänst!

Mina barn jobbar för en underrättelsetjänst, jag lovar!

Vi är övertygade. Helt och fullt övertygade om att våra barn, Axel och Elsa på allvar försöker knäcka oss. Dom är anställda av armén, SÄPO eller kanske CIA. Där har dom gått en kurs i tortyr och båda fick högsta betyg. Är det 10p i sträckbänk, 5p i tummskruven eller den hederliga gamla 20p i "knipsa av tårna en i taget med en häcksax"? Nejdå det är enklare än så det är sömnen det handlar om.

Jag har hört någonstans att den värsta tortyren är att inte låta personen som tortaras få sova. Japp, jaha då, javisst det stämmer bra. Det är jag den första att skriva under på.
Barnens uppdragsgivare är ute efter någon hemlig information från oss. Frågan är bara vad, för HJÄLP vad jag är redo att lämna ut den informationen NU!!!

Visst Axel och Elsa är året fyllda och visst dom sover hela nätter... ibland. Men ibland är dom uppe å stökar lite, får en extra slurk välling och somnar om. Så visst men kan tycka att det låter bra. En hel natts sömn för att sedan vara uppe och stöka en annan. Men där kommer problemet. Dom turas om dom små filurerna. Dom har aldrig och då menar jag ALDRIG sovit en hel natt samma natt. Utan alltid är det någon som är uppe och krånglar. Lite som om samtalet innan som somnar låter såhär:

A - Nä Elsa nu är det din tur! Jag har varit uppe tre nätter i rad, jag orkar inte mer nu.
E - Ja, men innan det så var ju jag uppe fem nätter på raken så du får minsann ta minst en natt till.
A - Ok då men sen måste jag få sova en hel natt. Jag går under av trötthet annars. Dessutom blir jag så bubblig i magen av vällingen dom trycker i mig på natten.
E - Ja jag vet visst är det jobbigt att behöva äta igen mitt i natten. Men jag brukar vägra äta på kvällen så orkar jag nattvällingen lite bättre.
A - Tack för tipset det ska jag prova med.

Ungefär så kan jag tänka mig att det låter, vilket är ganska likt det samtal som pågår i rummet bredvid. Ja, förutom välling delen. Hur är det möjligt att två små rackarungar kan klara av att turas om som dom gör? Jag fattar inte. Men det är väl en del av föräldraskapet antar jag, att inte fatta ens hälften.

Men så har ju alla småbarnsföräldrar det. Ja så är det säkert. Men tänk när en ensam bebis ibland passar på att låta sina utmattade föräldrar få sova. Ja då finns det en till som kan hålla igång. Ja visst så har alla två eller flerbarns föräldrar det också. Fast då är det ena barnet lite äldre och lite förhoppningsvis stabilare i sömnen.

Fast tänk sen när mina tvillingar är tre-fyra år sådär och med lite tur sover hela nätterna, i alla fall oftast…. Ja då ska ni med enlingar ha er nummer två. Mmmmmm vad jag ska sova gott då! Så visst var det bättre att ta allt på en gång, eller?


Om författaren

Författare:
Sofia K

Om artikeln

Publicerad: 06 nov 2006 21:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: