sourze.se

Låt oss ta kollektivt självmord!

Män mördar, män våldtar, män slåss! Män är kort sagt en samling parasiter som borde utrotas!

Jag har nu kommit så långt i min livsresa jag är 43 år att jag måste förlika mig med insikten av att vi män faktiskt är ena jävla svin. Är själv absolut inte feminist men vi läser dagligen om övergrepp begångna av män mot kvinnor eller mot män. Jag skulle önska att vi fick läsa om övergrepp mot män begångna av kvinnor, men tyvärr lyser dessa med sin frånvaro.

Naturligtvis finns det kvinnor som begår övergrepp mot män, men dessa övergrepp är inte av våldsam natur, utan har snarare en psykologisk framtoning.
Eller så består de i att feta svenska Kerstin Thorwall-kopior åker till Gambia och knullar småpojkar. Negerpojkar har ju enligt vissa fördomar stora kukar, vilket kanske kan få det att kittla lite extra nertill hos övermogna svenska kärringar!
Dessa snuskkärringar får obehindrat husera i Afrikas mittpunkt helt utan granskning av varelse Janne Josefsson eller Röda korset. Inte heller granskas världens rika kvinnors framfart på Fillipinerna. Den initierade vet vad jag menar, övriga behöver inte skrapa alltför djupt på förpackningen för att inse att kvinnor kanske inte är så goda som de själva vill göra sken av!

Som vanligt finns det även i denna fråga en massa "experter" som uttalar sig och vet vad som är bäst!

Hursomhelst, nu sitter vi då på den anklagades bänk! Vi män som begår alla dessa avskyvärda andlingar gentemot alla dessa offer, som kvinnorna betecknas av sig själva, eller av vissa avarter av män som förvirrat tror sig vinna någonting på att förneka sin egen existens. Vi män, som genom historien har varit det som kvinnor attraherats av, vi sitter nu på stupstocken och borde kanske avrättas!

Min fråga till alla män är följdaktligen; Är ni beredda att avsluta denna onda cirkel av ondska och kollektivt avsluta era liv tillsammans med mig?

Eller??? Finns det kanske ett litet hopp för det manliga könet! Finns det kanske kvinnor som tycker att vi är helt ok och till och med vill ha oss kvar här på jorden? I så fall uppmanar jag er att skriva kommentarer till denna artikel och tala om för mig att vi män har ett värde och att ni faktiskt vill ha oss med på jorden!

Måste erkänna att jag känner mig mycket förvirrad och vet inte längre vad jag skall tro om min egen existens! Därför behöver jag ett rakt svar av en kvinna nu!

Patetiska plattityder undanbedes dock!


Om författaren

Författare:
Göran Larsson

Om artikeln

Publicerad: 30 sep 2006 09:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: