sourze.se

Ulvskog ser förkrossad ut. Hua!

Var det lägligt eller var det lägligt?

Nu går gongongen! Folkpartiets ungdomsparti har en 23- åring som har bråttom. Han och tusentals andra ungdomar med olika partisympatier har inte tid med vanlig demokrati. Det ska gå fort! Allt ska gå fort! Inte bara X2000. Datan ska gå snabbare, telefonen ska ha hundratals funktioner, köer borde förbjudas, minkfarmare ska skändas,Scan ska brinna osv... Många ungdomar har förfärligt svårt med årslånga utredningar. De vill ha reaktioner direkt!

Dataintrång för att stjäla partiinformation. Om 23 åringen råkat ha koden för vänstern, miljöpartiet, centern, moderaterna,kristdemokraterna eller av misstag kopierat sitt eget valmanifest hade inte gjort någon skillnad. Inte för röstberättigade som är ointresserade av politik. De politiskt ointresserade människorna är i majoritet.

De som redan är folkpartister tycker att hela datagrejen är en flugskit och de som är sossar gottar sig hela dagen.

De som tänkt sig rösta på Fp och ångrar sig på grund av intrånget är antagligen lika många som tycker synd om Leijonborg.

Som bekant, all reklam är reklam även den dåliga!

Marita Ulvskog kommer förhoppningsvis att uttrycka samma åsikt som hon gjorde en gång. Jag hoppas att det blir den 18 september när vänsteralliansen förlorat valet:

Reportern ställer frågan till Ulvskog: Hur känns det att ha förlorat valet?
Ulvskog svarar: Det känns som en statskupp!

Jag tycker att det är löjligt lågt att stjäla information från någon. Oavsett vem man stjäl från.

Men jag har en liten liten pytteliten undran. Var det lägligt eller var det lägligt att släppa "skandalen" just nu? Sossarna har ju vetat om intrånget i ett halvår. Så varför släppa det just nu?


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 06 sep 2006 16:02

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: