sourze.se

Spotta på demokratin!

Håll inte på demokratiska länder! Skydda diktaturerna för allt i världen!

Israel är USA:s lakejer! Israel måste behärska sig! Israel måste visa återhållsamhet. Israel måste ditten, Israel måste datten!

Israel skall inte göra något av de ovanstående. Israel är den ENDA lilla demokratiska staten i Mellanöstern. Omgärdad av blodtörstiga, hatiska diktaturer som ser det som sin ENDA uppgift att utplåna staten Israel från kartan bortsett från Egypten som redan erkände Israel efter det första krigsanfallet och fick därmed tillbaka all ockuperad mark.

Ända sedan 1948 har Israel tvingats försvara sitt land. Hela tiden, år ut och år in. Libanons terrorist, Kadaffi, numera accepterad som politiker vad säger det egentligen? och Palestinas dåvarande terrorist Arafat, även han sedemera godkänd som politiker dessa herrar diktatorer tillsammans med Sadam Hussein och Iran har alltid bespottat demokratin i dess form. Nu är det nya diktatorer med samma budskap: Utplåna Israel!

Jag skrev för länge sedan en artikel här på Sourze där jag berättade att jag aldrig tror att det kommer bli fred i Mellanöstern. Nu kommer det att gälla: Vinna eller försvinna!
Jag som alltid föredrar demokrati vet vilket land jag försvarar! De som gillar Kuba med Castro som duktig idiot vet vilket land de vill se försvinna!

Människor har i alla tider kämpat för att få frihet och demokrati. Är det då önskvärt att klappa diktaturstater i ryggen och tycka att de är bra? Vad är de bra på? På att förtrycka sitt eget folk och mata dem med hat och blod?

Nej, jag tänker inte ställa upp bakom diktatur! Jag omfamnar demokratin!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 18 jul 2006 14:23

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: