sourze.se

Låt henne få stryk i turkiskt fängelse!

"Tjejer som anmäler falska våldtäkter är jordens värsta skum. De är värre än terrorister. De förstör för de kvinnorna som verkligen är offer för sexualbrott. De förtjänar inte det minsta förståelse för sina brott."

Det är midsommarafton. Solen skiner i Stockholm och jag var på bra humör… tills jag läste Aftonbladet på nätet över frukosten. En 20-årig tjej har hittat på en våldtäkt på semesterorten Alanya i Turkiet. Syftet var att begå försäkringsbedrägeri. Min första tanke: "HÄNG UT HENNE OCH SÄTT HENNE I TURKISK FÄNGELSE". Jag kastar mig på telefonen och slår mobilnumret till Aftonbladets chefredaktör Anders Gerdin. I och för sig har vi talats vid dagen innan och hälsat glad midsommar, men nu vill jag uppmana honom att hänga ut denna skitbrud med namn och bild för att statuera ett exempel. Men Gerdin svarar inte så istället ringer jag till Redaktionschefen Niklas Silow på hans mobil. Han är på semester. Fanoxå! Jag har bråttom. Jag ska i väg snart. Då får jag tag på tidningens nyhetschef som försäkrar mig att de kommer att uppmärksamma saken, dock utan att publicera tjejens namn och bild. Strax innan jag sticker i väg skriver jag den här texten och skickar in den till Sourze.

I och för sig förstår jag att de inte kan publicera hennes namn och bild, men det lär finnas ett stort allmänt intresse i denna storyn. Det sägs att polisen i Turkiet började misstänka tjejens historia redan vid första förhöret, och till slut fick de ett erkännande. Men tänk om detta hade hänt i Sverige? Då kan jag nästan garantera att polisen hade tagit saken på största allvar och vid det laget hade någon stackars oskyldig kille suttit bakom lås och bom.

Tjejer som anmäler falska våldtäkter är jordens värsta skum. De är värre än terrorister. De bör hängas ut på tidningarnas förstasidor så att hela deras omgivningar får reda på vad de har gjort. Det finns ingen anledning till nåd. De förstör för de kvinnorna som verkligen är offer för sexualbrott. De förtjänar inte det minsta förståelse för sina brott. Det finns inga som helst förmildrande omständigheter i att anmäla våldtäkt som aldrig ägt rum.

Därför bör tjejen som anmälde "våldtäkten" åtalas två gånger. I Turkiet för falsk angivelse och i Sverige för försök till försäkringsbedrägeri. I båda fall bör hon få fängelsestraff. Först i Turkiet där hon får pissa och skita i ett hål i golvet där ormar poppar upp då och då. Hon ska få skitmat och hon ska få stryk av medfångarna. Då när hon kommer hem till Sverige bör hon få ytterligare ett straff så att kåkfarorskorna på Hinseberganstalten för kvinnor kan ge henne ytterligare stryk för att ha anmält falskt våldtäkt.


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 25 jun 2006 21:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: