sourze.se

Små grodorna, äntligen min dag!

Midsommarafton, den hedniska helgen är kommen.

Jag är ateist och firar därmed med stor glädje Midsommar!
Det bästa är att det kan alla med olika trosuppfattningar också göra. Den här helgen strider inte mot vare sig Bibel, Koran eller Tora rullar, tror jag i alla fall. Om någon annan vet mer berätta gärna det för mig.

I vilket fall som helst ser jag fram emot: Sillen, gräddfilen, gräslöken, färskpotatisegen odlad, jordgubbar, och den lelle. Jag älskar dragspelsmusiken och dansen kring midsommarstången. Inte för att jag skuttar runt själv, klarar inte det, men för att jag tycker det ser jättemysigt ut när barn med föräldrar hoppar runt.

Där vi bor existerar inte "sup skallen av dig" tur är väl det. Men å andra sidan behöver det inte vara midsommar för de som vill ta död på sina hjärnceller. Det går så bra med vilken dag som helst.

Jag önskar alla läsare/skribenter på Sourze en riktigt skön midsommar.

Hälsningar
Ramona Danlén Fransson


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 22 jun 2006 19:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: