sourze.se
Artikelbild

Vilket virrvarr av dubbelmoral i Sverige

Måtte folk vända Socialdemokraterna ryggen nån gång. Ni lever på de gamla arbetarrösterna från den hårda tiden. Dom som röstar av lojalitet med något som inte existerar längre.

Göran Persson avslöjades igår på kanal 24 med att han inte betalar el samtidigt som Vattenfall fortsätter öka priserna för oss vanliga. Göran Person är ju snart värre än oligarkerna i Sovjet. Allt han och hans fru gör går ju ut på att sko sig så mycket som möjligt.

Tack Henrik Larsson för allt. Även när Helsingborg möter AIK på Råsunda kommer vi ge dig stående ovationer det lovar jag.

Bodström fortsätter sin naiva kampanj att bojkotta VM. Det är väl varje lands sak att välja lagstiftning. Typiskt sossarna som ska framstå som de enda som tror att de har rätt i alla frågor.politikerna Nu är inte Danmark, Holland och Tyskland alls inne på din idiotlinje att förbjuda sexköp, som bara lätt till att fler kvinnor råkar mer illa ut och styrs av öststatsmaffian helt livegna. Svenska samhället skiter i dom helt uppenbart i. Bara vi kan visa fina siffror på att det inte går så många horor på gatan. Men vad händer med dom? Misshandel, blåsta på pengarna, könssjukdomar mm. Lika dumt som sprututbyte med heroinister. Sluta dalta för i helsicke. Har du Bodström en dotter som är 15 år och står på plattan med 20 åriga fullblodsheroinister? Förmodligen inte. Gå ner och ställ dig där en timme och kolla. Det gjorde jag. Jag insåg att dom snarast borde tvångsintas därifrån för de sprider heroinet vidare, gör inget annat än brott varje dag för att ihop sitt heroin. Varför tar du inget initiativ Bodström?

Dubbelmoralen i Sverige stinker och det minns våra grannländer redan från andra världskriget då vi skickade tillbaks motstånsdmän till galgen i Norge, låste in Norska kungahuset på en skola i Sverige innan de fick asyl i England för att leda motståndskampen. Jag var på ett museum i Narvik och där blev jag påmind om svenska socialdemokratins svek på ett chockerande sätt. Ni tror att er historia är fin och fläckfri men Sverige blev ett rikt land genom att frakta malm och soldater till Hitler. Därför lät han bli att bomba och ockupera Sverige. Är ni stolta över detta? Hela Europa var sönderbombat, Sverige hade föreslagit ett J i judepassen osv. Så min och alla andra judars mer eller mindre hela släkt blev avvisade i tullen. Samarbetsviljan fanns inte bara hos kungahuset utan även hos socialdemokratin. Sen kunde vi sko oss med en intakt industri för att bygga upp de länder som offrade allt. Äran tog Socialdemokratin över vår fina standard. Dom skämdes inte. Ni borde ha mardrömmar istället för att som Göran Persson sitta i TV och försvara varför han inte betalar elräkningar, varför han och hans kvinna tjänar så otroligt med pengar och Anita Stren har 35 miljoner i pension. Måtte folk vända er ryggen nån gång. Ni lever på de gamla arbetarrösterna från den hårda tiden. Dom som röstar av lojalitet med något som inte existerar längre. Men snart kommer en ny generation som inte accepterar en rysk överklass. Då är det good bye."

Marita Ullvskog dubblerade sin lön när hon blev partisekreterare. Vilken socialist! Stjernkvist hade 48.000 hon ska ha över 90.000 i månaden. Fy f-n. Eller ta den vänsterpartistiske socialministen i Stockholms stad som äntligen avgår med 48,000 i pension. Ändå har vi hur mycket bostadslösa och narkomaner som helst i Stockholm Jag är inte organiserad politiskt i något parti men jaq kommer absolut att ge mitt stöd till alliansen och ett regeringsskifte i höst. Jag har fått nog. Fått nog av Danielsson som inte säger sanningen, fått nog av bostadrättsköpare jämlikhetsministern Orback, fått nog av utrikesministrar som inte vet var Thailand ligger utan firar jul istället och köper bostadrätt medan vi andra inte får det. Bort med dom allihop snarast möjligt om vi ska hinna ändra samhället för våra barn.


Om författaren

Författare:
Ludde Lindström

Om artikeln

Publicerad: 19 maj 2006 11:10

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: