sourze.se

Om Jostein Pedersen, Carola och abort

Nu på morgonkvisten måste jag bara skaka av mig två onda ting.

Idag när jag vaknade hade jag bara två saker som körde runt i skallen på mig och måste bara ut, och tro mig det brukar vara många fler. En stor stark norrman vid namn Jostein Pedersen går fram till Carola och sätter fingret i hennes ansikte med frågan "Var är rynkorna?" ännu ett av hans uttalande är "Hon är ju bara en liten sparv". Ja du, Jostein, om det är så mycket man i dig att du åker ner till Hollywood och rycker Mickey Rourke i kinden med samma fråga så ska jag lyfta på hatten för dig, även han är liten som en sparv.

Tacka vet jag Billy Butt som uttalar sig om hennes sång, vilket borde vara det viktiga när det gäller Carola men som det oftast inte handlar om alls i så många fall. Om hon t ex tror på Gud eller inte, ja, det är väl en sak mellan henne och Gud. Detta vet bara hon svaret på och egentligen är det endast viktigt för henne. Men en sak är säker, i hennes första framträdanden och början av hennes karriär såg jag en ung tjej som hade ett inre lugn och en så stor tro att inget kunde stoppa henne, det lyste om tjejen. Om hon vinner nere i Aten eller ej, det kan för mig kvitta bara jag får behålla mina gamla plattor med en underbar röst likt sången från en sparv en vacker vårmorgon.

Och vad gäller abort tycker jag att istället för funderingar kring varför man gjort en abort och om det är riktigt eller fel bör vi fråga oss varför man blir gravid om man nu inte vill ha ett barn och det faktiskt finns preventivmedel, och nu menar jag givetvis inte graviditeter som skett p g a övergrepp och våldtäkter, nu ska jag fortsätta dagen med att skriva på en bok som ska heta "Alla de gånger i livet jag hellre skulle velat vara gnu"


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 18 maj 2006 18:24

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: