sourze.se
Artikelbild

Sverige demokraterna i riksdagen?

Miljöpartiet, vänstern och sossar bugar, bockar och hurrar för Hamas.

Göbbels var Hitlers propagandaminister. Han var välkommen till Sverige. Då berodde det på brist på kunskap. Idag välkomnas flyktingministern från Palestinas nya regering terroriststämplade Hamas.

Idag kan ingen skylla på brist på kunskap. Antingen är Sveriges regering i vanlig ordning fega eller så är de hotade. Något är fel när man släpper in en organisation som är terrorstämplad och som blev valda på demokratiskt sätt med ett icke demokratiskt partiprogram.
Utplåna demokratin Israel.

Jag är så trött på alla undanflykter från miljöpartiet, vänsterkommunisterna och sossarnas allti allo Göran Persson. Jag har hört alla bortförklaringar förut.

Israel bildades 1948 då fanns det 400.000 palestinier som var flyktingar. Idag är de 4.000.000. Alla dessa anser sig ha rätt att flytta tillbaka. Varför då? Ska alla länder som varit i krig sedan tusentals år ta tillbaka sin förlorade mark. Tjänare, vad vi ska rita om kartor och gränser.

Vilka har tjänat på att det finns 4.000.000 palestinier med problem? Varför har ingen av de välgödda länderna i mellanöstern tagit emot de fattiga palestinierna? Kuwait, Saudarabien med flera?

Jag ser ett scenario i höst. På grund av feghet från de ovannämnda partiernas ryggradslösa beteende kommer antagligen Sverigedemokraterna sitta i riksdagen i höst. Om jag skulle bli förvånad? Nej inte ett dugg!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 08 maj 2006 10:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: