sourze.se

"Uppdrag granskning" mordhotade?

Nästa veckas "Uppdrag granskning" i SVT handlar om rabiata islamister. Vad kommer att hända då?

Varför känner jag kalla vindar. Rysningar utmed nacken? Plötsligt efter utannonseringen på nästa veckas Uppdrag granskning kände jag en isande rysning. Nästa veckas program handlar om de rabiata islamisterna. De som lever av vårt system men spottar på det i tysthet. Det är rabiata islamister som anser att det bara finns två kategorier kvinnor. De som bär slöjor och de andra hororna.

Är det obekvämt att läsa detta? Javisst det är meningen. Om vi inte öppnar ögon och öron innan det brakar åt fanders kan vi lika gärna beställa gravplatser.

De goda muslimerna skakar av rädsla inför de rabiata. De goda muslimerna ropar på hjälp men vi är döva. Med vi menar jag inte du eller jag. Jag menar det politiska etablissemanget. De riktiga muslimerna vet inte var de ska söka hjälp. De vet också att de ingen hjälp får om de nu för ett ögonblick skulle vika sig. Beskydd? Hur då? Segrarna i vårt demokratiska samhälle är de diktatoriska rabiata muslimerna. De vinner varje gång.

Någonstans i Sverige sitter de och smider planer. De kommer att slå till en dag när vi andra går på söndagspromenad, eller på bio, eller är hos tandläkaren. Efter den dagen kommer ingenting att vara sig likt. Säpo kanske redan idag bevakar samtliga journalister på Uppdrag gransknings redaktion. Men kan de bevaka alla?

För är det något som dessa rabiata galningar vill så är det att störta vår demokrati. De vill att vi kvinnor ska drapera oss i liksvepning. De vill att vi ska sitta med galler framför våra ögon. Vi kvinnor ska krypa på våra knän och be om nåd inför de bokstavtrogna rabiata islamister.

De riktiga islamisterna. De som verkligen vill att människor oavsett religion eller hudfärg ska ha det bra kommer att vara chanslösa om inte den politiska makten ingriper. I just den här stunden kanske en av Uppdrag gransknings journalister har beskydd. Men vad händer imorgon? Eller i övermorgon?

Vill du vakna upp i ett islamiskt samhälle? Med sharia lagar? Om du inte vill det bör du nog masa dig iväg till valurnorna i september och rösta på det partiet som vågar visa stake i de här frågorna. Om det finns något? Ja inte är det Sverige demokraterna eller annat odemokratiskt parti som jag förespråkar. Nej jag menar något av de etablerade demokratiska partierna. Är inte något av dessa villiga att ta itu med problemet. Skriv då Kalle Anka på röstsedeln! Men visa ditt missnöje med att rösta!

Jag ska vika nästa tisdag klockan 20.00 för SVT Uppdrag granskning. Det kommer att bli en riktig rysare. Det är jag övertygad om. Men glöm inte att det finns tusentals muslimer i vårt land som är för demokrati och som har djup respekt för mänskliga rättigheter. Alla är långt ifrån terrorister. De flesta vill precis som alla andra leva ett gott liv utan att skada andra.


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 20 apr 2006 13:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: