sourze.se

Hagamannen är centerpartist

Det tycker svenska folket i en Temoundersökning

Osynligapartiet har som svar på Centerpartiets undersökning, om att unga i Sverige söker osäkra anställningar gett Temo i uppdrag att genomföra en undersökning av allmänhetens inställning till ett förslag om en ny typ av ungdomsavtal på arbetsmarknaden.Länk: centerpartiet.se
ettabilder/temo_ungdomsavtal.ppt#256,1,Bild

Målgrupp för undersökningen är den svenska allmänheten 16 år och äldre. Undersökningen har genomförts inom ramen för Temos telefonomnibuss Temo Direkt.

Förundersökningen genomfördes genom 1001 telefonintervjuer under perioden 2 - 8 mars 2006.

Frågan de unga fick löd
"Nu kommer en fråga som handlar om Centerpartiet. Nu finns förslag om att införa en ny typ av ungdomsavtal för nyanställning av unga upp till 26 år. Den som är anställd med ett sådant ungdomsavtal har under de två första åren minskad anställningstrygghet och kan sägas upp med omedelbar verkan. Vid uppsägning utgår då ersättning på 8 av den intjänade lönen, det motsvarar en månadslön efter ett års anställning. Syftet är att flera unga ska få jobb och göra det lättare för företagen att nyanställa.
Hagamannen lär även yttrat sympatier för detta förslag.

Tycker du själv att det är:
1. Ett bra förslag
2. Ett dåligt förslag
3. Vet ej"

Resultatet av temoundersökning publiceras senare i denna vecka. Håll dig uppdaterad!

Obs meningen med detta inlägg är att driva med etablerad media såväl som aliansenspolitik. Ni som tar illa vid er borde spänna av.


Om författaren

Författare:
Stefan Severin

Om artikeln

Publicerad: 20 apr 2006 13:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: