sourze.se
Artikelbild

Borgströms prat om bojkott av fotbolls-VM löjlig

Hur många killar är vi inte i samhället som är ensamstående och längtar efter sex?

Hur många killar är vi inte i samhället som är ensamstående som längtar efter sex? Vi måste vara minst två miljoner som separerat och inte vill inleda ett nytt förhållande. Varför har Tyskland en annan syn på detta? Argumentera istället för att fjanta om fotbollsbojkott.

Varför kan man inte starta statliga bordeller med läkarkontroll? Även för homosexuella. Även för ensamstående kvinnor. Jag vet att detta ämne är så kontroversiellt - men detta är vad många mina vänner tänker. Så som författare och skribent måste jag skriva detta. Vi pratar om kontrollerade institutioner utan maffia och könsjukdomar. Vilka argument finns för? Idag råkar alla prostituerade illa ut på grund av förbud mot att köpa sex. Alla vet att maffior tagit över, att de som kommer illegalt från öst råkar illa ut och luras.

Om vi startar statliga bordeller slipper vi misshandel, sjukdomar, perversa sadistiska typer och leva ett illegalt liv, som är livsfarligt. I denna fråga anser jag att Danmark, Holland och Tyskland har en vettigare öppen politik än alla andra Eu-länder, som inte pratar öppet om frågan. Claes Borgström vill att Sverige skall bojkotta VM. Visst det går säkert hem hos sekter som FI med Gudrun Schyman. Men du har ingen koll på vad svenska folket vill. För det första vill 4,5 miljoner titta på fotbolls VM. Börja debattera sakligt först. Jag såg en dokumentär där tyska politiker var mycket negativa till den svenska politiken om förbud av sexköp och dess konsekvenser.


Om författaren

Författare:
Ludde Lindström

Om artikeln

Publicerad: 03 apr 2006 11:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: